Komşusunu kalbinden bıçaklayıp öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Komşusunu kalbinden bıçaklayıp öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2009 13:08

DENİZLİ'de 33 yaşındaki Yaşar Özer, tartıştığı arkadaşı da olan komşusu 34 yaşındaki Ramazan Çevik'i kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Özer tutuklandı.

Haberin Devamı

Olay, geçen cuma gecesi Anafartalar Mahallesi 2034 Sokak'ta meydana geldi. Yaşar Özer ile yaşayan epilepsi hastası ağabeyi 45 yaşındaki Mehmet Özer, iki ay önce kiralık ev arayan arkadaşları Ramazan Çevik'e yardımcı oldu. ‘Hırsızlık ve gasp’ suçlarından sabıkası bulunan Çevik, iki kardeşin evlerinin yanındaki kiralık evi tutarak annesi Meryem Çevik ile beraber yaşamaya başladı. Arkadaşı ile komşu olan Çevik'in evi son 10 gündür aralıklarla taşlanınca durumu polise bildirdi. Kısa süre sonra evinin taşlanmasından Özer kardeşleri sorumlu tutan Çevik'le, iki kardeş arasında husumet başladı. İki kardeş kendilerinin de evinin taşlandığını belirterek, bundan Çevik'i sorumlu tuttu. İki aile arasında önceki gece çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yaşar Özer mutfaktan getirdiği bıçakla Ramazan Çevik'i kalbinden bıçakladı. Olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çevik, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayet Bürosu ekiplerinin gözaltına aldığı iki kardeşten Mehmet Özer suçu kendi üstüne alarak Çevik'i kendisinin öldürdüğünü söyledi. Ancak yapılan
incelemede ve alınan ifadelerde Çevik'i, Yaşar Özer'in bıçakladığı belirlendi. Adliye'ye sevk edilen iki kardeşten Yaşar Özer tutuklanırken, Mehmet Özer tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!