Komşuların boru kavgası cinayetle bitti

Güncelleme Tarihi:

Komşuların boru kavgası cinayetle bitti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2007 16:24

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde, su motoruyla zeytin ağaçlarını sulayan 51 yaşındaki Ömer Arı, boruların kendi tarlasından geçmesine kızıp, motoru durduran komşu tarlanın sahibi 50 yaşındaki su İbrahim Yağcı'ya kurşun yağdırdı. Başına, göğsüne ve eline isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanan Yağcı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, Arı tutuklandı.

Haberin Devamı

Olay, Orhangazi İlçesi'ne bağlı Narlıca Beldesi'nde dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Çiftçilik yapan Ömer Arı, su motoruyla zeytinliğini sulamaya başladı. Bir süre sonra olay yerine gelen ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen İsmail Yağcı, boruların kendi zeytinliğinden geçtiğini görünce, gidip su motorunu durdurdu. Suyun kesildiğini görünce motorun başına gelen Arı, motoru kapatan Yağcı ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran Arı, Yağcı'ya 5 el ateş etti. Başına, göğsüne ve eline isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanan Yağcı, vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evlenmeyen ve yalnız yaşadığı öğrenilen Yağcı, ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Bu arada olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan evli ve 2 çocuk babası Ömer Arı, suçunu itiraf etti. Sorgulamasının ardından Nöbetçi mahkemeye sev edilen Arı, ‘cinayet’ suçundan tutuklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!