Köksal Toptan'dan veda mesajı

Güncelleme Tarihi:

Köksal Toptandan veda mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2009 10:22

TBMM Başkanı Köksal Toptan, görev süresinin sona ermesi nedeniyle yayımladığı mesajda, Meclis çalışanlarına gösterdikleri fedakarlık ve çabaları nedeniyle teşekkür etti.

Haberin Devamı

Toptan, mesajında, 9 Ağustos 2007 tarihinde seçilmiş olduğu TBMM Başkanlığı görevini tamamlamanın huzuru ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

Meclisin, başta yasama ve denetim görevleri olmak üzere her alanda yoğun bir dönemi geride bıraktığını anlatan Toptan, mesajında şunları kaydetti:
“Milletimizin sorunlarının çözüm adresi olan TBMM, aldığı tarihi kararların yanı sıra, bu dönemde etkin ve aktif bir parlamenter diplomasi faaliyeti yürüterek sürekli ilgi odağı olmuştur.

2 yıllık görev sürem içerisinde Meclisimizin saygınlığı ve itibarının artırılması, kurumsal altyapısının güçlendirilerek öncü bir kurum haline gelmesi için çalıştık.
Tüm bu faaliyetleri sürdürürken en büyük desteğimiz, görevlerini büyük bir özveri ve başarıyla yürütmekte olan siz değerli arkadaşlarım olmuştur.
Meclisimizin her biriminde çalışan değerli mesai arkadaşlarıma, tüm personelimize, gösterdikleri fedakarlık ve çabalar nedeniyle teşekkür ediyorum.
Bundan sonraki dönemde de Meclisimizin, milletimizin sorunlarını çözmek için daha da artan bir tempoyla çalışacağına yürekten inanıyorum.
Siz değerli mesai arkadaşlarıma bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyor, hepinize ailelerinizle birlikle huzur ve sağlık dolu bir yaşam temenni ediyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!