Kodak'tan çerçeveletmeye hazır baskılar

Güncelleme Tarihi:

Kodaktan çerçeveletmeye hazır baskılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2006 10:03

Kodak dijital fotoğraf meraklıları için çok özel bir yazıcı sunuyor. Kodak Professional 1400 Digital Photo Printer, ister stüdyoda, isterse evde olsun, tüm mekanlarda profesyonel kalitede baskılar alınmasını sağlıyor. Her baskıda sürekli ton ve yüksek çözünürlüklü Kodak fotoğrafları üretiyor. Yalnızca fotoğraf baskısına yönelik olarak geliştirilen Kodak 1400, üstün renk teknolojisiyle, son derece canlı baskılar sunuyor.

Haberin Devamı

Kurulumu ve kullanımı son derece kolay olan Kodak 1400, PC ve Mac kullanıcıları için özel yazıcı sürücüleri içeriyor. Yalnızca 90 saniyede ve tek sayfada, bir adet 20x30, bir adet 20x25, iki adet 20x15, iki adet 13x18 ve dört adet 10x15 cm'lik fotoğraf basabiliyor. Dolayısıyla, tek kağıt üzerinde yazılım ile birden fazla baskı alınabiliyor. USB 2.0 bağlantısı, görüntülerin yazıcıya hızla aktarılmasını sağlıyor. Kurutma için beklemek gerekmiyor. Kuru ve mürekkepsiz bir teknoloji kullanıldığından, görüntüler ne kadar karmaşık ve yoğun olursa olsun, baskı başına maliyet değişmiyor.

Kodak 1400 ile basılan fotoğraflar, Xtralife laminasyon teknolojisiyle korunuyor. Mat ya da parlak laminasyon tabakasıyla kaplanan fotoğraflar, bir ömür boyu saklanabiliyor; suya ve parmak izine dayanıklı oluyor.

Haberin Devamı

Kodak 1400'de kullanılan mürekkepsiz teknoloji, lekelenme ve kirlenmenin önüne geçiyor. Fotoğraflar, derhal çerçeveletilmeye hazır oluyor. Baskı esnasında herhangi bir malzeme ziyan olmuyor; mürekkep bitmesi ve dökülmesi, yazıcı kafasının tıkanması ya da kurutma süresi gibi bir sorun yaşanmıyor.

Kodak 1400, KDV hariç 625 dolara satılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!