Kobilere e-iş desteği

Güncelleme Tarihi:

Kobilere e-iş desteği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2006 00:00

Kobi'lere e-iş konusunda destekçi olma ve Kobi'leri İnternet ortamına taşıma hedefiyle kurulan DestekNet.Com, iş hayatına başladı. Kobiler için bir birinden farklı destek paketleri hazırlayan DestekNet.Com, tüm Kobi'leri baş vuruda bulunmaya davet ediyor.

Haberin Devamı

DestekNet.Com, Türkiye'de faaliyet gösteren Kobi'lere şu destek paketlerini sunuyor;

o Web Alanı Destek Paketi: "İnternet'te ben de yerimi almak istiyorum" diyen Kobi'lere Web alanlarını ve e-posta adreslerini DestekNet.Com sunuyor. DestekNet.Com bu destek paketinde hiçbir şekilde destek verdiği Kobi'lerin web sitelerinde harici reklamlar yayınlamıyor ve online  uygulamaların yapılmasını kısıtlamıyor. Kobi ister kendi hazırladığı Web sitesini, ister profesyonellerce hazırlanmış Web sitesini bu paket sayesinde dünyaya yayınlayabiliyor.

o Web Tasarım Destek Paketi: "Benim de profesyonel bir Web sitem olsun" diyen Kobi'ler için oluşturduğu Eko ve Pro destek paketleriyle tasarım ücretinin %90'ını DestekNet.Com karşılıyor. "Pro" destek paketi Kobi'lerin Web sitelerine diledikleri kadar ürün eklemelerine, diledikleri ürünün fiyat ve özelliklerini güncelleyebilmelerine, ziyaretçilerin site içerisinde ürün arayabilmelerine, firma ile ilgili yeni haberlerin sitede yayınlanabilmesine, online sipariş alınabilmesine vb. imkan sağlıyor.

Haberin Devamı

o Eğitim Destek Paketi: İnternet ile ilgili çeşitli konularda üyelerine haftalık eğitim bültenleri göndererek Kobi'lerin interneti daha etkin ve bilinçli kullanmalarını amaçlıyor.

o Danışmanlık Desteği: Kobile'lerin bilgisayar ve İnternet üzerindeki sorunlarını çözmek ve DestekNet.Com üzerinden Danışmanlarımıza sordukları soruları cevaplandırmak amacıyla hazırlanmış bir destek paketidir. Bu paket sayesinde DestekNet.Com Kobi'lerin hızlı bir şekilde sorunlarını çözmeyi amaçlıyor.

DestekNet.Com'un Kobi destek paketlerinden faydalanabilmek için www.desteknet.com adresinden ücretsiz üye olarak destek paketlerine başvuruda bulunmak gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!