Klimaların kalbi atıyor

Güncelleme Tarihi:

Klimaların kalbi atıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

Soğuk kış günlerinde sıcak klimaların tanıtıldığı Kliterm Fuarı, 3 bin ziyaretçiyi ağırladı.

AÇILIŞI Vali Ertuğrul Dokuzoğlu, Emniyet Müdürü Natık Canca ve AESOB Başkanı Orhan Tolunay tarafından yapılan Kliterm 2000 Uluslararası Klima, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Teklonojileri ve Ekipmanları Fuarı, yaklaşık 3 bin ziyaretçininin akınına uğradı. Bugün sona erecek olan fuarda, 49 firma kurdukları standlarda son model ürünlerini sergiledi.

Bu ne İlgi böyle

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuarın organizasyonunu yapan Akdeniz Tanıtım Kliterm Fuar Sorumlusu Cem Selvi, Antalya'nın tanıtımında fuarın büyük katkısı olduğunu söyledi. İl dışından olduğu gibi yurt dışından gelen ziyaretçileri de konuk ettiklerini belirten Selvi, asıl ziyaretçilerin bölgedeki turizm tesisleri, müteahhit ve yatırımcılar olduğunu anlattı.

Yatırımlar öncü

Akdeniz bölgesindeki mevcut turizm tesisleri ile yeni yatırımların öncelikli hedef olduğu fuarda, bölgenin iklimi göz önnüde bulundurularak soğutma sistemlerine ağırlık verildi. Konuyla ilgili profosyonel kesimler için son derece önemli bir tanıtım ve bilgilenme platformu olanığının sağlandığı fuar 17 bin metrekare alan üzerinde kuruldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!