KKTC’de 3 gün yas ilan edildi

Güncelleme Tarihi:

KKTC’de 3 gün yas ilan edildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 20:40

KKTC’de de yarından itibaren 3 günlük yas ilan edileceği açıklandı. Ankara’da yaşanan terör saldırısının ardından KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu, KKTC’de de yarından itibaren 3 günlük yas ilan edileceğini açıkladı.

Haberin Devamı

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını "nefretle" kınadığını bildirdi.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

KKTC Cumhurbaşkanılığı'ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Akıncı, taziye mesajında, "Türkiye'nin huzur ve iç barışa en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde, kimden ve nereden gelirse gelsin yapılmış olan bu vahşi saldırıyı nefretle kınıyorum" ifadelerine yer verdi.

Akıncı, şunları kaydetti:

"Ankara'da bu sabah meydana gelen terör saldırısında 86 masum insanın hayatını kaybetmiş olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Şahsınızda tüm Türkiye'nin bu büyük acısını yürekten paylaşıyorum. Bu saldırıda hayatını kaybedenlere tanrıdan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılar için acil şifalar temenni ederken bir kez daha Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkının Türkiye Cumhuriyeti halkının yanında olduğunu belirtmek isterim."

Haberin Devamı

3 GÜN YAS İLAN EDİLDİ

Öte yandan, KKTC’de de yarından itibaren 3 günlük yas ilan edileceği açıklandı. Ankara’da yaşanan terör saldırısının ardından KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu, KKTC’de de yarından itibaren 3 günlük yas ilan edileceğini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!