‘Kızlar çekime geldiler’

Güncelleme Tarihi:

‘Kızlar çekime geldiler’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2011 00:00

Savarona yatına düzenlenen fuhuş operasyonuyla ilgili açılan davanın dün görülen ikinci duruşmasında, yedi sanık hâkim karşısına çıktı.

Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu yargılanan Musa Çelik ile Gündüz Akdeniz ile tutuksuz yargılanan Kazak işadamı Tevfik Arif, Erkan Akdeniz, Rus uyruklu Erdar Baioguev, Ekaterine Maisuradze, Kemal Tokay katıldı. Tanık Songül Kuru, Hülya Erdoğan’ın kendisine müşteri bulup, görüşme sonrası parasını verdiği iddialarını kabul etmeyerek, “Sadece arkadaşları ile tanıştırıyordu” dedi.

Katalog için

İşadamı Fettah Tamince’nin kardeşi Fesih Tamince de, “Cinsel amaçlı Rus mankenlerin getirildiği sözlerim yanlış anlaşılmıştır. Biz mücevher işiyle de uğraşıyoruz. Katalog çekimleri için geldiler” diye konuştu. Mahkeme Başkanı Söğüt, Orta Asya kod adlı gizli tanığın dinlenmesine, adli emanetteki ses ve görüntü kayıtlarının yer aldığı CD’lerin izlenmesine, Musa Çelik ile Gündüz Akdeniz’in tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Duruşma 13 Nisan’a erteledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!