Kızının intiharını gördü

Güncelleme Tarihi:

Kızının intiharını gördü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2002 02:15

21 yaşındaki genç kadın babasının gözü önünde 10'uncu kattan atlayıp intihar etti. Kızını vazgeçiremeyen baba şok geçirdi.

İstanbul Kartal'da 21 yaşındaki Ece Gökçe, saat 14.00 sıralarında, babası Tufan ve eşi Murat Gökçe'yi telefonla arayarak, ‘‘Yanıma geleceksiniz ama bir daha beni göremeyeceksiniz’’ dedi. 9 aylık kızını bir odaya kilitleyen Ece Gökçe, sonra balkona çıktı. Kızının kötü bir şey yapacağını anlayan Tufan Gökçe, kızının oturduğu Çağdaş Apartmanı'na geldi. Kızını balkonda gören Tufan Gökçe, ‘‘Ne olur kızım atlama’’ diye yalvardı. Ancak Ece Gökçe, kendini 10. kattan atladı. Kızının ölümünü seyretmek zorunda kalan Tufan Gökçe şoka girdi. Eşinin telefonu üzerine evine gelen Murat Gökçe de sinir krizleri geçirdi.

Severek evlendiler

Baba Tufan Gökçe, kızının intihar etmesi için hiç bir neden olmadığını savunarak, ‘‘Eşiyle, 2 yıl önce PTT Hastanesi'nde çalıştıkları sırada tanışmışlardı. Birbirlerini severek evlendiler. Bunu neden yaptığını anlayamıyorum’’ dedi. Murat Gökçe eşinin üç aydır psikolojik tedavi gördüğünü söylerken Ece'nin yakınları yalanladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!