Kızının gözü önünde denizde boğuldu

Güncelleme Tarihi:

Kızının gözü önünde denizde boğuldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2015 20:13

Muğla'nın Ortaca İlçesi’nde 64 yaşındaki Muzaffer Aydoğdu, serinlemek için girdiği denizde suda boğularak yaşamını yitirdi. Aydoğdu’nun birlikte plaja geldiği aynı ismi taşıyan kızı 42 yaşındaki Muzaffer Aydoğdu, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Denizli’den Ortaca’ya tatile gelen Muzaffer Aydoğdu, bugün saat 16.00 sıralarında aynı ismi taşıyan kızıyla birlikte dünyaca ünlü İztuzu Plajı’na gitti. Anne Muzaffer Aydoğdu denize girerken, kızı şezlongda güneşlenmeye başladı. Bir süre sonra sahildekiler Aydoğdu’nun suda hareketsiz şekilde durmasından şüphelenip, bir terslik olduğunu düşünerek yanına gittiklerinde boğulduğunu farkedip, sudan çıkardı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekibi çağrıldı. Ağzından kan ve köpük gelen Aydoğdu’nun kalbinin durduğunu belirleyen sağlık ekipleri, suni teneffüs yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Ancak, çabalara rağmen Aydoğdu, yaşamını yitirdi. J

andarma ve savcının olay yerindeki incelemesini ardından Aydoğdu’nun cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Annesi gözünün önünde yaşamını yitiren Muzaffer Aydoğdu, fenaşalınca Ortaca Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, sakinleştirici iğne yapılıp, tedavi altına alındı.

Jandarma, Aydoğdu’nun suda boğularak ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!