Kızımı satmadım, ama o beni düşman görüyor

Güncelleme Tarihi:

Kızımı satmadım, ama o beni düşman görüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2007 00:00

Bahçelievler Atatürk Yetiştirme Yurdu’nda kalan 16 yaşındaki Burçin E.’nin kendisini erkeklere satmakla suçladığı annesi Hatice Ç, iddiaları yalanladı. Burçin E’nin kendisine tecavüz etmekle suçladığı iki muhtar gözaltına alınmıştı.

İKİ çocuk annesi Hatice Ç. eşinden boşandıktan sonra Samsun’dan İstanbul’a yerleştiğini, Samsun’da kalan eşi ise bakamadığı iki çocuğunu yetiştirme yurduna verdi. Yaklaşık 10 yıl yurtta kalan çocuklarını yanına almak isteyen Hatice Ç, yurt yönetimine başvurdu. Burçin E, 2005 yılının yaz tatilinde İstanbul’daki annesinin yanına gönderildi. Burçin’in tekrar yurda gitmesi gerektiği dönemde evden kaçtığını söyleyen anne Hatice Ç, "Üç hafta boyunca ortadan kayboldu. Taner A, adında bir arkadaşı vardı. Sürekli onunla birlikte geziyordu. Haklarında şikáyetçi oldum. Bu olayın ardından kızım beni düşman gibi görmeye başladı" dedi.

Daha sonra kızının kendisinden habersiz yurdu arayarak gelip kendisini almalarını istediğini anlatan Hatice Ç, "Ben evde yokken yurttan iki görevli gelip almış. Yurda gittiğinde de muhtarlar Y.Ş. ile S.M’nin adını vererek kendisine tecavüz ettiklerini ve benim de kendisini pazarladığımı söylemiş. Savcılıktaki ifadesinde benden şikáyetçi olmadı. Muhtarların tecavüz edip etmediğini bilmiyorum. Hamile olduğunu da geçen hafta öğrendim" diye konuştu.

Hatice Ç’nin ikinci evliliğini yaptığı üvey baba Murat G. ise kızına iddiaları sorduğunu ifade ederek, "Muhtar Y.Ş’nin kendisini birkaç kez yemeğe götürdüğünü ve ev tutup beraber yaşama teklifinde bulunduğunu söyledi. Hatta ’Beylikdüzü’nde çamlık bir yerde bana zorla tecavüz etti’ dedi. Ama diğer muhtarla ilgili bir şey söylemedi" dedi.

Halen Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Beyoğlu Yetiştirme Yurdu’nda kalan Burçin E.’nin şikáyeti üzerine Esenyurt’taki iki mahallenin muhtarları Y.Ş. ile S.M. tutuklanarak cezaevine koyulmuştu. Dört aylık hamile olduğu ortaya çıkan Burçin E.’nin çocuğunun kimden olduğunun belirlenmesi için zanlılardan kan örnekleri alınarak DNA testi için Adli Tıp Kurumu’na gönderil-mişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!