Kızıma botoks Sun’ın balon haberi

Güncelleme Tarihi:

Kızıma botoks Sun’ın balon haberi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2011 00:00

ABD’de 8 yaşındaki kızına botoks yaptığı için başı derde giren ve kızı elinden alınan anne geri adım attı ve “Hikayeyi The Sun uydurdu” dedi.

Haberin Devamı

Gazetede haberin ilk kez yayınlanmasının ardından American ABC News televizyonundaki “Good Morning America” adlı programa çıkan Kerry Campbell (34), kızı Britney’e botoks yaptırdığını ve bunu kameraya kayıt ettiğini söyledi.
Kızının güzellik yarışmalarında başarılı olabilmesi ve kırışık olmaması için botoks yaptırdığını söyleyen anneye büyük tepki geldi. Botoks görüntülerinin televizyonda yayınlanmasının ardından sosyal hizmet görevlileri, San Francisco’da yaşayan İngiliz annenin kızını aldı.  Britney, bölgesel çocuk koruma programına alınınca haberde Kerry Campbell takma adını kullanan Sheena Upton, bu olayı 200 dolar para karşılığında Sun’la yarattıklarını söyledi. Haberin senaryosunun The Sun Gazetesi tarafından kendisine verildiğini açıklayan anne Campbell şimdi kızının velayetini almaya çalışıyor. The Sun ise yalan haber iddialarını reddediyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!