Kızgın babadan beddualı afiş

Güncelleme Tarihi:

Kızgın babadan beddualı afiş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 12:17

ŞANLIURFA’da, öfkeli bir kişi çocuklarına miras bırakmamak için 480 metrekarelik dubleks dairesini balkona astığı ilginç afişle satılığa çıkardı. ’Hain ve şerefsiz evlada miras bırakılmasın diye satılık kelepir 480 metrekare dubleks daire’ afişi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haberin Devamı

Dubleks daire adı açıklanmayan ev sahibi tarafından satılığa çıkarıldı. 800 bin liraya satılığa çıkartılan dairenin balkonuna ilginç satılık afişi asıldı. Üzerinde ’Hain ve şerefsiz evlada miras bırakılmasın diye satılık kelepir 480 metrekare dubleks daire’ yazılı afişi gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yoldan geçen vatandaşlar, gördükleri ilginç afişi cep telefonlarının kamerasıyla görüntüledi. İlk defa böyle bir satılık daire ilanı gördüklerini belirten vatandaşlar, "Babanın kıymetini bilmeyen bu evlatlar, demek ki babalarına çok çektirmişler" diye konuştu.

Afişte yazılı cep telefonundan ulaşılan dubleks dairenin ismini söylemeyen sahibi ise İstanbul’da olduğunu ve çocuklarına olan öfkesinin nedenini ilerleyen günlerde Şanlıurfa’ya gelerek açıklayacağını ifade etti.

EVİNİ BEDDUALI AFİŞLE SATILIĞA ÇIKARDI



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!