Kıvanç Lübnan'da klip yıldızı oldu

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Lübnanda klip yıldızı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2008 11:07

Lübnanlı yönetmen Fadi Haddad, Lübnanlı sanatçı Rula Said'in klibinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'un profesyonel olduğunu belirterek, sahneleri sadece birer kere çektiklerini söyledi.

Haberin Devamı

KLİP ÇEKİMİNDEN KARELER

Rula Said'in bağlı olduğu şirketin yönetmeni Haddad, Gümüş dizisindeki Mehmet karakteriyle ön plana çıkan  Tatlıtuğ'un oynadığı klibin büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Said'in yeni şarkısı için yapılacak klibe oyuncu aradıkları sırada  aklına Tatlıtuğ'un geldiğini anlatan Haddad, şunları kaydetti:"Ben dizinin (Gümüş) yayınlandığı MBC kanalı için de çalışıyorum.  Dizinin etkisini bildiğim için sanatçımıza önerdim. O da gerek internet  sitesinden, gerekse diziden Kıvanç Tatlıtuğ'u izledi. Onu bütün Arap  dünyasının sevdiğini biliyoruz. Bu nedenle klipte oynatmaya karar  verdik. Kendisiyle bunun üzerine bağlantıya geçtik. Şartlarını kabul  ettik. Beyrut'a geldi ve iki gün içinde klibin bütün çekimlerini  bitirdik."

Tatlıtuğ ile çalışmalarından çok memnun olduklarını ifade eden Haddad,  klibin yayınlanmaya başladığı günden beri büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Kendileri için çok önemli bir deneyim olduğunu söyleyen Haddad,  "Tatlıtuğ'u, Rula Said'i yeni çalışmasında ön plana çıkarabileceği için  tercih ettik. Bütün Arap dünyası, bu haberler yayınlandıktan sonra,  Said'in klibinde onu görmek için bekliyordu. Gelmeden önce o da bizi  tanımıyordu. Lübnan'ı ona tanıtmak için de çaba harcadık. Kısa sürede  çok yer gördü. Onun da sanırım Lübnan'la ilgili olumlu düşünceleri  olmuştur" diye konuştu.

Türkiye'de yayımlanan "Gümüş" dizisi, Arap dünyasında uydu üzerinden MBC  kanalında "Nur" ismiyle gösterilmeye başlayınca başrol oyuncularından  Kıvanç Tatlıtuğ, en çok beğenilen ve izlenen sanatçı oldu.

Lübnanlı pop müzik sanatçısı Rula Said'in piyasaya son çıkan şarkısı  "Merhaba Noia" için Arap dünyasında bugüne kadar en yüksek ücreti  ödeyerek, Tatlıtuğ ile video klip için kamera karşısına geçtiği  belirtiliyor. Çeşitli kaynaklar, Tatlıtuğ'a 120 bin dolar ödendiğini  belirtirken, Said'in menajeri ve klibi çeken firma yetkilileri, fiyat  konusunda açıklama yapmıyor.

"Gümüş" dizisinin yanı sıra "Ihlamurlar Altında" ve "Çemberimde Gül Oya"  dizileri de Arap seyircilerin büyük ilgisini çekerek, uydu üzerinden  izlendikleri ülkelerde, reyting rekorları kırıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!