Kitap

Güncelleme Tarihi:

Kitap
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Çok satanlar

1 Üç Aynalı Kırk Oda Murathan Mungan Metis

2 Sevdalinka Ayşe Kulin Remzi

3 Ramses: Işığın Oğlu C. Jacq Remzi

4 Çöl Yasası C. Jacq Doğan

5 Musa 2 Gerald Messadie Doğan

6 İtalya’da Bir Türk... Cristina Comencini Can

7 Sevda Dolu Bir Yaz Firuzan YKY

8 Vektör Robin Cook Epsilon

Ünlü yazarın kahramanları Dr. Jack Stepleton ile Dr. Laurie Montgomery'nin yeni macerası. Amerika'da aradıklarını bulamayıp hayal kırıklığına uğramış bir Rus göçmeni, 'Amerikan Rüyası'na karşı duyduğu öfke ve nefreti bir eyleme dönüştürme arzusuyla yanıp tutuşurken, hükümeti devirmek isteyen, aşırı sağ eğilimli, iki militanla tanışır. Böylece 'Sansar Operasyonu' başlatılmış olur.

9 Bir Cadı Masalı Leyla Navaro Remzi

10 Tutankamon Olayı Christian Jacq Arion

Yeni çıkan

Rama Bahçesi Arthur C. Clarke - Gentry Lee İthaki

Bilimkurgunun büyük ustası Clarke'ın unutulmaz Rama serisinin üçüncü kitabı. Seri daha önce Kavram Yayınları tarafından yayınlanmaya başlamış, ancak Rama Bahçesi piyasaya çıktıktan sonra, serinin son kitabı yayınlanmamıştı. İthaki Yayınları, Rama Serisi'ni yeni çeviriyle yayınlıyor. Türk okurunun merakla beklediği son kitap yakında yayımlanacak. Rama Bahçesi'nde Rama adındaki esrarengiz geminin içinde insan kolonisiyle güneş sistemine dönüşü anlatılıyor.

Not: Bu liste D&R'ın İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Antalya, Fethiye, Bodrum, Gaziantep, Mersin, Trabzon, Adapazarı ve Samsun'daki toplam 26 mağazada yapılan satışlara göre hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!