Kıskanç eski eş kurşun yağdırdı

Güncelleme Tarihi:

Kıskanç eski eş kurşun yağdırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2008 00:00

Üsküdar’da sözlüsü ile otomobilde sohbet eden Yeşim Onar, boşandığı Ömer Pazlatoğlu tarafından tabancayla boynundan vuruldu.

Genç kadın yoğun bakımda yaşam savaşı verirken; polis, saldırının ardından kayıplara karışan kıskanç eski kocanın peşine düştü.

BİR şirkette muhasebeci olarak çalışan Yeşim Onar (23), cezaevinden yeni çıkan Ömer Pazlatoğlu ile bir ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Pazlatoğlu ayrılığın ardından pazarlamacı Şensoy Öz’le sözlenen Yeşim Onar’ı ölümle tehdit etmeye başladı. Yeşim Onar önceki gün Şensoy Öz’le birlikte bir akrabasının kına gecesine gitti. Şensoy Öz, Yeşim Onar’ı eve bırakmadan önce otomobilini Bağlarbaşı Spor Kompleksi önünde durdurdu. İkili burada sohbete daldı. Bu sırada otomobilin yanına gelen Ömer Pazlatoğlu silahını Yeşim Onar’a doğrultarak peş peşe tetiğe bastı.

Ne yapacağını şaşıran Şensoy Öz, otomobili çalıştırıp kaçtı. Öz’ün, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdüğü Yeşim Onar, boynuna isabet eden iki kurşun nedeniyle yoğun bakıma alındı.

Soluk borusu parçalandı

Kurşunlardan birinin Yeşim Onar’ın atardamarı ile soluk borusunu parçaladığı belirlendi. Üsküdar Asayiş Büro Amirliği’nde ifade veren Şensoy Öz, "Yeşim bir anda ’Eski kocam geliyor, kaçalım’ dedi. O sırada silah patladı. Otomobili çalıştırıp son gaz kaçtık" dedi. Polis saldırının ardından kayıplara karışan Ömer Pazlatoğlu’nun peşine düştü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!