Kıskanç aşık sokak ortasında bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Kıskanç aşık sokak ortasında bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2007 18:36

ANTALYA’nın Alanya İlçesi'nde Çeçenistanlı 26 yaşındaki Zülfiye Abarova, sevgilisi 28 yaşındaki Yusuf Konağ tarafından yabancı turistlerin gözleri önünde parkta bıçaklandı. Çeçen kız, polisler tarafından bir taksiyle hastaneye kaldırılırken, öfkeli genç ise yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, Alanya'nın Damlataş Caddesi Atatürk Parkı'nda saat 17.00 sıralarında yaşandı. Parkta buluşup bir süre sohbet eden Çeçenistanlı Zülfiye Abarova ile sevgilisi Yusuf Konağ, tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Öfkeli genç Konağ, cebinden çıkardığı bıçakla sevgilisini bacağından yaraladı. Genç kızın çığlığı üzerine sahildeki özel güvenlikçiler koşarak parka geldi. Kanlar içinde yere yığılan Abarova için ambulans ve polisten yardım istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri, yaralı genç kızı taksiyle hastaneye gönderdi. Sevgilisini bıçaklayan Yusuf Konağ ise kaçmaya çalışırken birkaç metre ileride yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, polis otosuna bindirilirken, “Namusumu korumak için yaptım” diye bağırdı.

FARKLI ARKADAŞLARI HAZMEDEMEDİ

Haberin Devamı

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı ardından Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Öfkeli genç, ifadesinde Abarova ile uzun süredir mutlu bir beraberlikleri olduğunu ancak son zamanlarda farklı arkadaş ortamlarına girmeye başlamasını hazmedemediğini söyledi.
Çeçenistanlı Abarova'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!