Kısırlara çocuk garantili dolandırıcılığa gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Kısırlara çocuk garantili dolandırıcılığa gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2009 17:17

BURSA'da, çocuğu olmayan çiftlere sözde ‘kısırlık tedavisi’ uygulayıp çocuk garantisi veren, bel fıtığını iyileştirip kekemeliği giderdiğini öne süren 52 yaşındaki Zeynel Balcı, şikayet üzerine gözaltına alındı.

Hazırladığı karışımı karın ve kuyruk sokumlarına süren Balcı'nın, çocuğu olmayan çiftlerden günde en az 3 kez ilişkiye girmelerini istediği öğrenildi.

Merkez Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan, bir yıl önce evlenen 31 yaşındaki Gönül ve 38 yaşındaki Ahmet Ş. çifti, çocukları olmayınca çareyi, aynı mahallede oturan ve fotokopi ile çoğalttığı, üzerinde kısırlıktan, bel ve boyun fıtığına, basurdan, kıl dönmesi ve guatra kadar her türlü hastalığa bitkisel ilaçla ağrısız ve sızısız kesin tedavi sözü veren Zeynel Balcı'nın yanına gitmekte buldu. “Benim özel ilacım” dediği krem ve zeytinyağı karışımını Gönül Ş.'nin karnına, Ahmet Ş.'nin ise kuyruk sokumuna süren Balcı, çiften her gün en az 3 kez cinsel ilişkiye girmelerini istedi. Aylar süren bu tedaviden sonuç alamayan çift, Balcı'dan ödedikleri 1500 TL'yi geri vermelerini istedi. Olumsuz yanıt alan Gönül ve Ahmet Ş., Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan ve ‘dolandırıcılı’ suçundan 2 suç kaydı bulunduğu belirlenen Zeynel Balcı, bitkisel ilaç ile hastalarına şifa dağıttığını, çiftin isteklerini yerine getirmedikleri çocuklarının olmadığını iddia etti. Sorgulaması devam eden Balcı, Adliye'ye sevk edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!