Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Misilleme kurşunları

TÜRKÜCÜ İbrahim Tatlıses’in eski şoförü Murat Kılıç'ın akrabası ve Tatlıses Turizm'in Müdürü Ahmet Kılıç ile yanında bulunan koruması Enver Çiçek, dün beş kişi tarafından otomobil içinde kurşunlandı. Ahmet Kılıç ve koruması Enver Çiçek, daha önce adlarının karıştığı işyeri kurşunlamasına misilleme olarak gerçekleşen saldırıda hafif şekilde yaralandı.

Ölüme atladı

KOZYATAĞI'NDA İlayda Yener (25), önceki geceyarısı oturduğu apartmanın 6. katından atlayarak yaşamına son verdi. Olay, inönü Caddesi 52 numarada saat 01.00 sıralarında meydana geldi. 6 aylık evli olan İlayda Yener'in bir süredir psikolojik

tedavi gördüğü bildirildi. Eşi ile hiçbir sorunu olmadığı bildirilen Yener'in daha önce de çok miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı ve son anda hastaneye kaldırılarak ölümden kurtarıldığı belirtildi.

Baltayla öldürüldü

SARIYER'de dün akşam, 65 yaşındaki Mehmet Şerafettin Göğmen, kuş ve koyun beslediği kulübesinde baltayla öldürülmüş olarak bulundu.

5 aylık bebeğiyle sokağa atıldı

ESENLER'de ev arkadaşı tarafından 5 aylık bebeği Yiğit ile sokağa atılan Peyman Bektaş'ın( 24) yardımına, fuhuş yaptığı iddiaları üzerine Boğaziçi Köprüsü'ne çıkarak intihara kalkışan Fatma Derin koştu. Parkta bir bankın üzerinde soğuktan tir tir titrerken gördüğü anne ile çocuğunu hastaneye götüren Derin, tedavilerinin tamamlanmasından sonra evini onlara açacağını söyledi.

Barmene silahlı saldırı

KURTULUŞ’da sabah 05.00 sıralarında yürüyerek evine giden Kaan Vodino (30) kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Bacaklarına isabet eden kurşunlarla yere yığılan Vodino, polisler tarafından Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Sol bacağına 3 kurşun isabet eden Vodino tedavi altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!