Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Korhan Abay'a 5 ay hapis

VERGİ kaçırdığı iddiasıyla yargılanan ve beraat eden sunucu Korhan Abay Yargıtay 11. Ceza Dairesi'nin bozma kararının ardından 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Abay'a verilen ceza bir daha suç işlemeyeceği gözönüne alınarak ertelendi.

Turizme yeni logo

Türkiye'nin tanıtım politikasını baştan aşağı değiştiren Turizm Bakanlığı, şimdi de tanıtımda kullandığı logoyu değiştirdi. Turizm Bakanlığı, ‘‘genç, dinamik canlı, renkli’’ olarak nitlendirilen yeni logosuyla Dünya piyasasına çıkmaya hazırlanıyor.

AKUT'a 20 dağ bisikleti

AKUT'a, kurtarma operasyonlarında daha hızlı ve etkili olabilmesi için Bianchi bisiklet firması tarafından 20 dağ bisikleti ile ekipler için gerekli olan kask, özel bisiklet giysisi ve sırt çantası bağışlandı.

Destan'dan ikinci albüm

Destan, kendi adını verdiği ikinci albümünü piyasaya çıkardı. 12 parçanın yer aldığı albümde, Aşık Mahzuni Şerif'ten ‘‘Darıldım’’, ‘‘Tophane Rıhtımı’’, türkücü Nezahat Bayram'dan ‘‘Cano’’, Karadeniz'den ‘‘Gökte Yıldız Ay Mısın’’, ‘‘Dereboyu Kavaklar’’ türküleri, bir Yunan şarkısına yazılan Türkçe sözlerle ortaya çıkan ‘‘Maaşallah’’, çok eski bir Rus şarkısının Türkçe uyarlaması ve Mehmet Hakan'ın söz ve bestelerini yaptığı şarkılar bulunuyor.

Türüt'e 10 milyarlık dava açıldı

BİR süre önce ‘‘Barış Manço kollarımda öldü’’ diyerek olay yaratan Sevil Demir, türkücü İsmail Türüt'ü mahkemeye verdi. Demir, televizyonda ‘‘Bırakın o şerefsizi. Öyle şarlatanları televizyona çıkarmayın’’ diyen Türüt aleyhine 10 milyar liralık manevi tazminat davası açtı. Avukat, Türüt'ü görsel basın yoluyla müvekkilinin şeref, onur ve kişiliğine saldırıda bulunmakla suçladı.

Vahdet Vural'ın dönüşü

VAHDET Vural, uzun bir aradan sonra yeni albümünü piyasaya çıkardı. Vural, ‘‘Sandalcı’’ isimli yeni albümünde, ‘‘İsyanım Var Benim Kadere’’, ‘‘İçiyorsam Sebebi Var’’ gibi eski şarkılarının yanı sıra İlyas Tetik'in ‘‘Annemi İstiyorum’’ isimli şarkısını da seslendirdi. Vural, ilk klibini de ‘‘Alışmışım Bir Kere’’ şarkısına, Savaş Ay'ın yönetmenliğinde çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!