Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

‘Küçük Baba’ tahliye oldu

ALAATTİN Çakıcı'nın kardeşi Gencay Çakıcı ve kız arkadaşı Gönül Özyürek'e silahlı saldırı olayında azmettiricilik iddiasıyla tutuklanan, yeraltı dünyasının ünlü ismi Dündar Kılıç'ın 16 yaşındaki torunu İ.O.Ö. ikinci celsede tahliye oldu. Müşteki Çakıcı, Kocaeli'nde talimatla alınan ifadesinde kendisine saldıran kişiyi göremediğini ve tanımadığını belirterek tutuklu sanıklardan şikáyetçi olmadığını bildirdi.

Oral Çelik’in tecavüz davası

MİLLİYET Gazetesi Başyazarı Abdi İpekçi suikastıyla ilgili davadan beraat eden Oral Çelik'in, yabancı uyruklu bir kadına tecavüze teşebbüs suçundan yargılanmasına başlandı. Ankara'daki duruşmada 12 yıl hapsi istenen tutuksuz sanık Çelik, ‘‘Bana iftira atılıyor. Svetlona Gromova Aleksandır adlı kadını tanımam ve kendisiyle de hiçbir ilişkim olmadı’’ iddiasında bulundu. Oral Çelik'i Aleksandır'ın konsomatris olarak çalıştığı gazinoda gördüğünü söyleyen tanık Kadim Ağır duruşmada çark ederek, ‘‘2.5 numara gözlük kullanıyorum. O gün gözlüklerim yanımda yoktu, kimseyi görmedim’’ dedi. Duruşma ertelendi.

Kurye Dilek'in teyzesi serbest

UYUŞTURUCU kaçakçılığından elde edilen karaparayı Türkiye'ye sokmak isterken Atatürk Havalimanı'nda yakalanan kurye Dilek Örnek'in, gıyabi tutuklu teyzesi Fatma Kunt, Ankara'da yakalandı. Hollanda'da da uyuşturucu ve karapara taşımaktan arandığı bildirilen Fatma Kunt, getirildiği İstanbul DGM'de kuryelik yaptığını itiraf etti. ‘‘Getirdiğim paralardan 100 dolarda 50 cent alıyordum. Altı defa Hollanda'dan bu şekilde uyuşturucu parası getirdim’’ diyen Kunt, sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!