Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bankacıyı komşu gençler boğazlamış

HATAY'ın İskenderun İlçesi'ne bağlı Payas Beldesi'nde boğazı kesilerek öldürülen bankacı Sabiha Duyar'ın (49) katilleri, hırsızlık amacıyla eve giren komşu çocukları çıktı. Gözaltına alınan Ali Sağır (20), polisi yanlış yönlendirmek amacıyla ‘‘İhanetin sonu bu’’ mesajı bıraktıklarını söyledi. Arkadaşları Mithat Tok (22) ve Ufuk Çangelcik ile eve tuvalet penceresinden girdiklerini söyleyen Ali Sağır, ‘‘Para ve kıymetli eşya aradığımız sırada kadın eve geldi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Mithat, el ve ayaklarını bağladı. Bizi tanıdığı için ihbar etmesinden korktuk ve Ufuk da usturayla boğazını kesti’’ dedi. Tok ve Çangelcik aranıyor.

Terminatör, Adli Tıp'ta kendini astı

İZMİR'de, kendisinden izin almadan evlenen kızını, damadını ve dünürlerini öldürmekten yargılanan ve akli dengesinin tespiti için İstanbul'a gönderilen terminatör (yokedici) Yaşar Girgin (46), müşahade altında tutulduğu Adli Tıp Kurumu'nda, yatak çarşafıyla kendini astı. Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde oturan Yaşar Girgin, geçen yıl 26 Eylül'de, sevdiği gence kaçarak evlenen kızı Gülcan Kahraman'ın, İzmir'deki evini basmıştı. Baklava kutusuna gizlediği tabancayı çıkaran öfkeli baba, kızı Gülcan Kahraman (22), otel işleten damadı Ali Kahraman (25) ve damadının annesi Hatice Kahraman (54) ile babası Osman Kahraman'ı (59) tabancayla vurarak öldürmüştü.

Tecavüzcü kapıcıya müebbet

ADANA'da, 2 Şubat 1998'de tecavüz etmek istediği sekreter Nuray Karabulut'u (26) boğarak öldüren kapıcı Hilmi Yaşlı (49), ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Daha önce idam cezasına mahkûm edilen Hilmi Yaşlı hakkındaki kararı, Yargıtay 1. Ceza Dairesi, 'sanığın suçunu itiraf ettiği' gerekçesiyle bozdu. Yerel mahkemede yeniden görülen davada son savunmasını yapan Hilmi Yaşlı, Karabulut'u öldürmediğini öne sürdü. Mahkeme heyeti, kapıcıya önce idam cezası verdi, daha sonra Yargıtay'ın kararına uyarak bu cezayı müebbet hapse çevirdi.

Çalınan külot yüzünden kan döküldü

GİRESUN'un Yağlıdere İlçesi'ne bağlı Koçlu Köyü' nde bir kadın tabancayla dehşet saçtı. 2 çocuk annesi Hülya Can (28), bir süre önce çalınan iç çamaşırla-rını konu edip dedikodu yaptığını ileri sürdüğü Süleyman Kılıç'ı vurmak isterken, annesi Ayşe Kılıç'ı (65) yaraladı, araya giren Hasan Hilmi Oflu'yu (57) da öldürdü. Mahkemede ‘‘Birkaç ay önce iç çamaşır-larım çalınmıştı. Bakkal Süleyman Kılıç'ın, herkese benim çamaşırlarımı ve başka erkeklerle cinsel ilişki kurduğumu anlattığını duydum. Cami önünde bekledim. Annesi ve yakınları bana saldırdı. Namusumu temizledim, pişman değilim’’ diyen genç kadın tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!