Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Etiler’de bir marka mağazası açıldı

ETİLER Nispetiye Caddesi'nde İtalbi tarafından yeni bir mağaza açıldı. Mağazada Canali, Versace, Gian Franco Ferre, Fendi, Exte ve Roccobarocco Cavali gibi ünlü markaların yeni koleksiyonları var. İtalbi, özellikle İtalyan markalarını ithal eden bir şirket. İlk mağazasını Bodrum'da açmıştı.

Memories’den öğle yemeği formülü

NİŞANTAŞI'nda geçen yıl açılan Memories, bu yıl öğle yemeklerinde iki formül uyguluyor. Bir başlangıç ve bir ana yemeğin birlikte seçimi halinde yüzde 15 indirim yapıyor. Bir başka seçenek de günün yemeği artı mönüden tatlı seçimi ve alkolsüz bir yerli içecek, 6 milyon lira olarak sunuluyor. Memories, Valikonağı Caddesi'nde, Cumhuriyet Parkı'nın hemen yanında.

Polat’ta iftar

RAMAZAN ayı yaklaşırken, oteller ve lokantalar da hazırlıklarını yapmaya başladı. İftar için 50-1200 kişilik davetler verilebilecek. Ayrıca Mangal Restaurant'da fasıl, Marmara Restaurant'da özel iftar büfesi ve fasıl var. Polat'ın pastanesinde de güllaç başta olmak üzere Ramazan tatlıları satılacak.

İtalyan günleri

FOUR Seasons Oteli, 12-21 Kasım tarihleri arasında geleneksel hale getirdiği ‘‘Trüf Mantarları Günleri’’ni düzenliyor. Bu vesileyle İtalya'dan önemli bir şarap uzmanı ve üreticisi olan Pio Boffa geliyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı cinste yeraltında yetişen trüf mantarı popüler İtalyan yemeklerinde kullanılıyor.

Kan kardeşlerin hobi kursu

YEŞİLKÖY'de Halkalı Caddesi'nde bulunan KANKA Sanat Atölyesi, Figen Çelik ve Gaye Döşer adında iki ‘‘kanka’’ (kan kardeşi) tarafından kurulmuş. Kurslara katılanlar istedikleri obje üzerinde çalışabiliyor. Obje, tepsi, şamdan, abajur, çerçeve, raf, dolap, sandalye veya sehpa olabiliyor. Bu objeler, eskitme, çatlatma, kabartma, antikleştirme, kumlama teknikleriyle yeni bir görünüm kazanıyor. Kursun ders ücreti 15 milyon lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!