Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Çankaya çıplağı yine adliyede

Çankaya Köşkü önünde soyunan ve adı ‘Çankaya çıplağı’na çıkan Gonca Uyanık, dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla hákim karşısına çıktı. Ankara 1. Asliye Ceza Mahkemesi' nde Halil İbrahim Dikgitmez'e sahte isim kullanıp senet verdikleri öne sürülerek haklarında dava açılan ve tutuksuz yargılanan Gonca Uyanık ile eski kocası Cihan Uyanık'ın, bir yıldan 3 yıla kadar hapsi isteniyor.

Eczacı kadının intiharı

KAYSERİ'de 12 gün önce inşaat mühen-disi Şeref Cengiz'le (30) evlenen eczacı Özgür Kalem Cengiz (26), intihar etti. Önceki gece genç eczacı 10'uncu kattaki dairesinin yatak odası penceresini açtı ve kendini boşluğa bıraktı. Genç kadın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Arkadaşları, eczacının kocasıyla tartıştığını, hatta dayak yediğini ileri sürdü. Şeref Cengiz gözaltında.

Kuyuda metan zehirledi

DENİZLİ'nin Aliveren Beldesi'nde Mehmet Emin Karol'un açtırdığı su kuyusunda önceki gün betonlama çalışması yapan İshak Onay (38), Rıza Dağdaş (35), Süleyman Yıldırım (18) ve Yunus Yıldırım'dan (22) bir süre ses çıkmadı. Şüphelenen Karol, yardım istedi. Köylüler, metandan zehirlenen 4 işçiyi kuyudan çıkardı. Onay kurtarılamadı, diğerleri tedavi altına alındı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!