Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

İzmir-İstanbul feribotu iptal

İzmir-İstanbul hattındaki feribot seferleri, ekonomik olmadığı gerekçesiyle kış süresince iptal edildi. Yetkililer, ‘‘Karşılıklı sefer yapan Truva ve Samsun adlı feribotlar son bir aydır 20 veya 30 yolcu taşıyordu. Bu da kullanılan yakıtı bile karşılayamıyordu’’ dedi.

Bu hatta yeni feribot seferleri muhtemelen Haziran'da yeniden başlayacak. Seferlerin kış boyunca iptali vatandaşların tepkisine yol açtı.

Silah ruhsatı için kontrol

Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Niyazi Çakmak, son günlerde meydana gelen cinayetlerin kendilerini ruhsat konusunda daha dikkatli olmaya sevkettiğini, bundan sonra ruhsat başvurusunda bulunacak kişilerin daha sıkı kontrolden geçirileceğini bildirdi. Çakmak, ‘‘Başvuru sahipleri öncelik olarak ruhsal kontrolden geçtikten sonra daha detaylı bir muayeneden geçirilecekler’’ dedi.

BMW'ye ses bombası

İstanbul Maltepe'de ANAP İlçe yönetim kurulu üyesi Vedat Erten'in BMW marka otomobilinin altına, dün sabaha karşı saat 02.30 sıralarında ses bombası atıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan bomba, otomobilin tamponunda küçük çapta maddi hasara yol açtı. Patlama sesiyle evinin balkonuna fırlayan oto yedek parçacısı Erten, ‘‘Kimin yaptığını bilmiyorum. Hiçbir tehdit telefonu da almadım’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!