Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Muhlis kameraya yakalanmış

Almanya'da 60'ın üzerinde suç işledikten sonra sınır dışı edilen ve Kral TV'de VJ olarak çalışan Muhlis Arı'nın, işyerinden Dell marka bir laptop bilgisayar çaldığı iddia edildi. Arı'nın, Star TV binasının güvenlik kamerasına takılan ve ceketinin altında kabarıklık olduğu izlenimini veren görüntüsünden dolayı, gözaltına alındığı öğrenildi. Arı'nın suçlamaları reddederek ‘‘500 milyon lira maaş alıyorum. Neden hırsızlık yapayım?’’ dediği öğrenildi. Kayıp bilgisayar bulunamadı.

Sevgilisi terk etti

Muhlis'in hırsızlık yaptığı iddiası Alman sevgilisini yıktı. Jasmin Kollman, ‘‘Artık bu aşk bitti’’ diyerek ona bir arkadaş olarak destek olmaya devam edeceğini söyledi.

Titancılar yeniden yargılanacak

Saadet zinciri Titan'ın 7 yöneticisi hakkında Kadıköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından verilen hapis ve para cezası Yargıtay'ca bozuldu. Kenan Şeranoğlu, Fevzi Barbaros Şeranoğlu, İzmir Bölge Müdürü Ahmet Hakan Baz, Sistem Müdür Yardımcısı Serdar Güldal, Data yetkilisi Levent Gülal, Alman sanıklar Rene Emil, Herbert Patrick ve Thorsten Patrick 25'er yıl hapis ve 681 milyon 454 bin 950'şer lira para cezasına çarptırılmışlardı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!