Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Hortum 15 dakikada 20 trilyonu yuttu

Antalya'nın Kale İlçesi'nde perşembe gecesi sağanak yağmurla başlayan hortum, yüzlerce seranın parçalanmasına neden oldu. Ağaçları kökünden söken, seraları havalandırıp yüzlerce metre uzağa sürükleyen hortumda elektrik telleri de koptu. 7 kilometre uzunluğunda, 100 metre genişliğinde bir hattan geçip 15 dakikada önüne ne gelirse sürükleyen hortum, 20 trilyon liralık zarara yol açtı. Zarar gören üreticilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifi'ne olan borçlarının bir yıllığına erteleneceği açıklandı.

Binbir surat Nuri Tekirdağ’da yakalandı

Polisin ‘Binbir Surat’ lakabıyla tanıdığı, 15 dolandırıcılık olayından aranan Nurettin Yiğit, Tekirdağ'da yakalandı. Polis, Yiğit'in sürekli yüz şeklini değiştirdiğini bildirdi. İstanbul, Ankara, Antalya, Kırklareli ve Samsun'da şirketler kurup piyasayı dolandırdıktan sonra hileli iflaslar yapan Yiğit, Tekirdağ'da polis tarafından takibe alındı. Lüks bir BMW'yle dolaşan ve bazı firmalarla görüşmeler yapan Yiğit gözaltına alındı. Sahtecilik, hırsızlık, yağma, yol kesip adam kaçırma, ruhsatsız silah taşımak suçlarından da aranan 40 yaşındaki Nurettin Yiğit'in 8 yıldır piyasadan milyarlarca lira topladığı belirtildi.

Vicdansız baba ağladı diye bebeğini öldürdü

Gaziantep'te 22 yaşındaki Zafer Doğan, sık sık dövüp kolunu bacağını kırdığı, ağzına ve üzerine su döktüğü 1 yaşındaki oğlunu annesinin gözleri önünde betona çarpıp öldürdü. Korkunç olay önceki gün 19.00 sıralarında meydana geldi. Bir halı atölyesinde işçi olarak çalışan Zafer Doğan, yemek sırasında tek çocuğu Ferhat'ın ağlamasına sinirlendi. Kaçarak evlendiği 20 yaşındaki eşi Yüksel'in kucağındaki bebeği zorla alan Zafer Doğan, beton zemine fırlattı. Vicdansız baba, bebeğin hareketsiz kalması üzerine kaçtı. Hastaneye kaldırılan bebek, beyin kanamasından öldü. Dün sabah yakalanan katil baba tutuklandı.

Evine çok misafir gelen komşuya kanlı baskın

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde komşusunun evine kadın ve erkeklerin gruplar halinde gelmesini içine sindiremeyen eski sabıkalı, dehşet saçtı. Akıl almaz olay dün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. 46 yaşındaki İsmail Kayıkçı, ahlaksız ilişkiler içine girdiğini öne sürdüğü 37 yaşındaki komşusu Münevver Cin ile onun 44 yaşındaki eski eşi Mehmet Akyiğit'e kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan Akyiğit hayatını kaybederken, 4 kurşunla yaralanan Cin'in durumunun ciddi olduğu bildirildi. Kayıkçı gözaltında.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!