Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Torunuyla koyun koyuna öldü

Ceyhan'da depremde yaşamını yitiren onlarca can arasında 47 yaşındaki Bedriye Ussuk ve 8 yaşındaki torunu Hasan Ussuk da bulunuyor. İnönü Caddesi üzerinde yıkılan binalardan biri olan Uğur apartmanının enkazı altında sağ oldukları umut edilen babaanneyle torunun, dün koyun koyuna bulunan cesetleri çıkarıldı. Aynı evde misafir olarak bulunan 25 yaşındaki Emel Küçükteke'ye henüz ulaşılamadı.

Müteahhit açgözlülüğü bu kez kurtardı

Ceyhan'da 6 katlı binayı bir yıl önce tamamlayan, ancak üzerine 2 kat daha çıkacağını söyleyerek daireleri sattığı kişilere teslim etmeyen müteahhit Haydar Rıza Yeniçeri'nin açgözlülüğü, hayat kurtardı. Koca bina, kartondan kule gibi yıkılırken, buradan daire alan vatandaşlar müteahhitle düştükleri anlaşmazlık nedeniyle taşınamadıkları için canlarını kurtardı.

Belediyeden izin alamayan Yeniçeri, çaresiz kalarak cumartesi günü hak sahiplerine daireleri dağıttı.

Kura işleminin tamamlanmasından 4 saat sonra ise bina depremde yerlebir oldu.

Müteahhitten aldıkları daireleri kura çektikten 4 saat sonra kaybeden hak sahipleri ise, ‘‘Verilmiş sadakamız varmış. Ya biz de taşınmış olsaydık?’’ dediler.

İncirlik de hasar gördü

Adana’da ABD'ye ait İncirlik Hava Üssü'nde de hafif hasara yol açtığı bildirildi. Havacı yüzbaşı Max Torrance, Reuters Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, iki binanın hasar gördüğünü bildirdi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!