Kırılan camı naylonla kapattı... Yolcular hemen 155'i aradı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2019 13:04

Tokat'ta, kırılan camı naylonla kapatıp yoluna devam etmek isteyen otobüs şoförünü ihbar eden yolcular, başka araçlarla gidecekleri illere ulaştırıldı.

Haberin Devamı

Rize'den Kayseri'ye giden bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, Tokat'ta yolcu indirmek için Sulu Sokak'a girdi. Dar sokağa giren otobüsün yan camlarının ikisi, bir cismin çarpması nedeniyle kırıldı.

Tokat Otogarı'na götürülen otobüsün şoförü ile firma yetkilileri, burada yolcuları aktarmak için başka bir otobüs bulmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı.
Bunun üzerine şoför, kırık camlarını naylonla kapattığı aynı otobüsle yeniden yola çıktı. Bu sırada yolcular, 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu anlattı.

Kırılan camı naylonla kapattı... Yolcular hemen 155i aradı

Polis ekipleri, yolcu otobüsünü Geyraz Mahallesi mevkisinde durdurdu. Bu şekilde yoluna devam etmesine izin verilmeyen otobüsteki 39 yolcu, iki midibüsle Sivas ve Kayseri'ye gönderildi.

Bu arada Karayolları ekipleri, Tokat-Sivas kara yolunda tuzlama ve kar küreme çalışması yaptı. Mahsur kalan bazı araçlar, kar küreme çalışmasının ardından yollarına devam edebildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!