Kırıkkale'de faciaya kıl payı

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede faciaya kıl payı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2011 23:46

Kırıkkale Rafinerisinden işlenmiş olarak İzmit'e giden benzin ve mazot yüklü vagonlardan 6 sı devrildi. Üç vagonda bulunan akaryakıtlar yollara döküldü.

Haberin Devamı

Kırıkkale TÜPRAŞ, rafinerisinden işlenmiş olarak İzmit Körfez'e benzin ve mazot götüren 18 vagondan 6'sı Kırıkkale'ye bağlı Bahşılı ilçesinin Doğanay mahallesi Doktorlar sitesi evleri yakınlarında raydan çıkarak devrildi.

Saat: 23.30 sıralarında meydana gelen olayda Kırıkkale TÜPAŞ Rafinerisinden çıkan benzin ve mazot yüklü vagonların raylardan çıkan 6 vagon ayrı ayrı yerlere devrilmesi ile birlikte üç vagonda bulunan akaryakıtlar boş araziye dökülmeye başladı.

Olayla ilgili olarak Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri, 112 acil servis ve Devlet Demir Yolları ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.
Kırıkkale Rafinerisinden gelen vagonların devrilmesi ile akaryakıt taşıyan trenler için yol kapanırken DDY yetkilileri sabah saatlerinde Ankara'dan gelecek olan kurtarma ekiplerinin çalışması ile devrilen akaryakıt tankerlerinin kaldırılacağını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!