Kiralık otomobille Mercedes çalmaya geldiler

Güncelleme Tarihi:

Kiralık otomobille Mercedes çalmaya geldiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2007 13:19

İSTANBUL ve İzmit'te sipariş üzerine lüks otomobil çalan 2 kişi, kiraladıkları otomobille geldikleri Bolu'da Mercedes marka otomobili çalarken suçüstü yakalandı. Daha önce 27 otomobil çalmaktan poliste suç kayıtları bulunan 2 hırsızın, 6 ay önce cezaevinden çıktığı belirlendi.

Haberin Devamı

Sipariş üzerine lüks otomobil çalan 2 otomobil hırsızı, Mercedes marka aracı çalmak için İzmit'ten kiraladıkları bir otomobille Bolu'ya geldi. Eski İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Maliye Lojmanları'nın bahçesinde park halinde duran Mercedes S 320 model aracın kapısını açmaya çalışan 42 yaşındaki İbrahim Ertemoğlu ve 43 yaşındaki Erdal Kara, evinin balkonunda duran otomobilin sahibi Serdar Aslıhan tarafından görüldü. Serdar Aslıhan'ın ihbarı üzerine gelen polis, iki hırsızı suçüstü yakaladı.

Hırsızların kiraladığı otomobilde yapılan aramada hırsızlıkta kullanılan aletler ele geçirildi. İbrahim Ertemoğlu ve Erdal Kara'nın daha önce 27 otomobil çalmaktan suç kaydı olduğu ve 6 ay önce cezaevinden çıktıkları tespit edildi. Erdal Kara çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, İbrahim Ertemoğlu ise İzmit'te işlediği bir suç nedeniyle hakkında arama kararı bulunması nedeniyle gözaltında tutuluyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!