Kim 1 milyon dolar ister?

Güncelleme Tarihi:

Kim 1 milyon dolar ister
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2009 15:01

Bugüne kadar televizyon kanallarına yaptığı birbirinden iddialı projelerle adından sıklıkla söz ettiren Acun Ilıcalı artık reklam dünyasının devler liginde! Dev bir firmayla anlaşma masasına oturan Ilıcalı'nın ne kadara imza attığı ise merak konusu...

Haberin Devamı

Reklam zengini ünlüler / Foto Analiz

'Var mısın Yok musun?' isimli yarışma programıyla gönüllerde taht kuran Acun Ilıcalı, Coca Cola firmasıyla anlaştı. Ilıcalı'nın aldığı ücret henüz basına sızmasa da, Coca Cola ile arasında 'astronomik rakkamlar'ın telaffuz edildiği söylentiler arasında. Rakam belli olmasa da; bu anlaşmayla Ilıcalı'nın, reklam kampanyalarından milyon dolarlar alan şarkıcı ve oyuncular ligine transfer olduğu konuşuluyor.

GENÇ TÜKETİCİLER İÇİN

Reklam zengini ünlüler sıralamasında ilk sırada Türk Telekom ile 2.5 milyon dolara anlaşan Cem Yılmaz ve Turkcell ile aynı fiyata anlaşan Şahan Gökbakar bulunuyor. Reklam zenginleri listesinde bu iki ünlü ismi, kısa süre önce Lays firmasıyla 2 milyon dolara anlaşma imzalayan ünlü şarkıcı Seda Sayan takip ediyor.

Haberin Devamı

2010 KAMPANYASI

Acun Ilıcalı, 2009 yılı sonunda çekilecek ve 2010 kampanyasında kullanılacak olan reklam filmiyle ilgili detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde açıklayacak. Hatırlanacağı üzere Coca Cola firması daha önce de, ünlü arabesk sanatçısı Müslüm Gürses ve oyuncu Uğur Yücel ile çok konuşulan reklam filmleri çekmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!