Kilis'te IŞİD'li 4'ü çocuk 7 kişi gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Kiliste IŞİDli 4ü çocuk 7 kişi gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2015 14:27

Genelkurmay Başkanlığı, Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde yasadışı yollarla sınırı geçmeye çalışan IŞİD mensubu yabancı uyruklu 4'ü çocuk 7 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Haberin Devamı

Genelkurmay tarafından yapılan açıklamada Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde de Türkiye'den Suriye'ye sınırı yasa dışı yollardan geçmeye çalışan bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Genelkurmay'ın internet sitesindeki 'Önemli Yurtiçi Olaylar' bölümünde yer alan 5 Aralık gününe ait diğer bilgilerse şöyle: 

Diyarbakır / Hazro’da icra edilen operasyonda; bir adet av tüfeği, 30 adet fişeği, bir adet dizüstü bilgisayar, 300 gram kenevir tohumu, 23 çuval (500 kilogram) kubar esrar ve bir adet çalıntı araç ele geçirilmiştir.

Mardin / Nusaybin’de Bölücü Terör Örgütünden kaçan bir terörist Kapı Hudut Karakol Komutanlığına teslim olmuştur.

Mardin / Nusaybin’de, Türkiye’den Suriye’ye sınırı yasa dışı yollardan geçmeye çalışan Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Kilis / Elbeyli’de sınırı yasadışı yollarla geçmeye çalışan, DEAŞ terör örgütü mensubu yabancı uyruklu yedi şahıs (dördü çocuk) yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!