Kılıçdaroğlu'ndan savcı Kiraz'ın ailesine taziye ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlundan savcı Kirazın ailesine taziye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2015 20:01

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Adliyesi'nde terör saldırısı sonucu şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Savcı Kiraz'ın şehit edildiği saldırının gerçekleştiği Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na taziye ziyaretinde bulunan Kılıçdaroğlu, buradan Kiraz'ın Başakşehir Missİstanbul Evleri'ndeki konutuna geldi.

Kılıçdaroğlu'nun girişi sırasında site dışarısında bulunan bir grup tepki gösterdi.Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz ve eniştesi Adil Ekinci, Kılıçdaroğlu'nu site bahçesinde kurulan taziye çadırından çıkarak yolda karşıladı.

Kiraz ve Ekinci, Kılıçdaroğlu'na girişte yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını belirterek, bu tür durumların yaşanmasını istemediklerini söyledi. Kılıçdaroğlu ise önemli olmadığını belirtti.

Kılıçdaroğlu taziye çadırındakilerle tokalaştıktan sonra burada bir süre oturdu. Baba Kiraz ile burada sohbet eden ve Kiraz'a başsağlığı dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu'na çay ikram edildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, taziyesi sırasında okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi ve edilen duada el açtı.
Yaklaşık 20 dakika burada kalan Kılıçdaroğlu'nu Kiraz ve Ekinci uğurladı.Kılıçdaroğlu'na partisinin genel sekreteri Gürsel Tekin, İstanbul milletvekili Aydın Ayaydın ve diğer yöneticileri eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!