CHP ile İYİ Parti'den Antalya'da ortak miting

Güncelleme Tarihi:

CHP ile İYİ Partiden Antalyada ortak miting
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2019 15:09

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya’da İYİ Parti ile düzenlediği ortak mitingde önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Millet İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye adayı Muhittin Böcek ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları:

“Sayın genel başkanımız, sayın Akşener, Türkiye'nin temel sorunlarına değindi. Bu sorunları hepimiz biliyoruz. Türkiye'nin sorunları var, bu sorunlar çözülmeyecek sorunlar değildir. Bu sorunları aşmak mümkün. İnsan potansiyeli, güzel coğrafyası, denizi, gölü, insanlarıyla biz bu sorunları aşabiliriz.

Birlikte mücadele edeceğiz, kimsenin önünde diz çökmeyeceğiz. Bizim mücadelemiz ekmek mücadelesi, onur mücadelesi, demokrasi mücadelesidir. Bizim mücadelemiz birlik ve beraberlik mücadelesidir. İşsizlikle mücadeledir. Bireysel bir çıkarın peşinde değiliz.

Bu ahlak mı, erdem mi? İzmir Büyükşehir Belediyesi dedi ki benim kentimde 35 bin fakir aile var. Bu ailelerin kapısını çaldılar 10 kilo soğanı teslim ettiler, kimse duymadı. İnsana saygı budur, yoksulluğu teşhir etmemek, insan onuruyla oynamamak budur. Kimsenin kimliğini, kimsenin inancını siyasete alet etmeyiz. 17 yıl AK Parti'ye çalışan kadınlar vardı. Türkiye güzelleşecek diye kapı kapı gezdiler. Dışarıdan 500 milyar lira borç aldılar. Peki 17 yıl sonra ne oldu da bu güzelim insanlar soğan kuyruğuna girdi. Bu soruyu AK Parti'ye oy veren vatandaşlarımın kendisine sorması lazım.

Gideceğiz sandığa, demokrasiden, birlikten yana olanların belediye başkan adaylarına oy vereceğiz. Huzurlu bir Türkiye için bunu yapacağız. Polis arkadaşların 3600 ek göstergesini her seferinde söyledik. Yapacağız diye söz verdiler, ama yapmadılar. Gerçekleşinceye kadar söylemeye devam edeceğiz.Asla umutsuz değiliz, kitabımızda umutsuzluk yoktur. Sevgiyle, saygıyla sandığa gideceğiz. Gereğini yapacağız. Hepinize selamlar, sevgiler...”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!