Kılıçdaroğlu yeni belgeler açıklayacak

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu yeni belgeler açıklayacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2008 10:56

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat’ın 6 Ekim’de açıklayacağını duyurduğu belgeleri dün e-postayla köşe yazarlarına göndermesinin ardından, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu da yeniden harekete geçti. Kılıçdaroğlu bugün saat 14.00’de yapacağı basın toplantısıyla yeni belgeler açıklayacak.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat’la, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki söz düellosu ve belge savaşı devam ediyor. Fırat’ın 6 Ekim Salı günü açıklayacağını duyurduğu belgeleri dün e-postayla köşe yazarlarına göndermesi üzerine Kemal Kılıçdaroğlu da Meclis’te düzenleyeceği basın toplantısı ile hem Fırat’ın açıklamalarına yanıt verecek hem de yeni belgeler açıklayacak. Kılıçdaroğlu basın toplantısını saat 14.00’de yapacak.

Fırat ise, dün e-postayla köşe yazarlarına iki belge gönderdi. Fırat eski ortağı ve yöneticisi olduğu MENAS A.Ş’nin Gümrük İdaresi tarafından kırmızı hatta alınmadığını Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın yazısıyla savundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!