Kılıçdaroğlu: Savcı o mailleri açıklasın

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu: Savcı o mailleri açıklasın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2011 09:01

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, YGS'deki şifre iddialarıyla ilgili olarak başlatılan soruşturmada sürpriz olduğunu iddia etti ve ''Savcı benim bildiğim bir sürprizi açıklarsa Türkiye için de çok önemli bir sürpriz açıklanmış olacak. Polis silinen bilgileri öğrendiğinde bazı maillere rastladı'' dedi.

Haberin Devamı

Show TV'de yayımlanan “Siyaset Meydanı Seçim Özel” programına katılarak, Ali Kırca ve Tuba Atav'ın sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, YGS ve ÖSYM konusunda önemli bir sürprizin olduğunu öne sürerek şunları söyledi:

“Savcı benim bildiğim bir sürprizi açıklarsa Türkiye için de çok önemli bir sürpriz açıklanmış olacak. Ama önce sayın savcı açıklasın. Ben yargıya müdahale etmeyeyim. Polis silinen bilgileri öğrendiğinde bazı maillere rastladı. Sürpriz o maillerle ilgili. Üniversiteye yerleştirmeyle ilgisi var. Sayın savcının bu bilgileri saklamaya hakkı yok. 1 milyon 700 bin kişinin hakkını yiyenin o koltukta oturması Başbakan'ı rahatsız etmiyorsa o çocukların günahı onun boynunadır. Şifre varsa kopya vardır.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!