Kıbrıs’ta Amerikan usulü düğün

Güncelleme Tarihi:

Kıbrıs’ta Amerikan usulü düğün
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2001 01:49

Mehmet Ali Erbil ile sürpriz bir şekilde evlendiği 21 yaşındaki eşi Sedef Erbil'in KKTC'deki düğün töreni, Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki derbi maçının azizliğine uğradı.

Sürpriz bir şekilde evlenen Mehmet Ali Erbil ile Sedef Erbil, Kuzey Kıbrıs'taki düğün töreninin yapıldığı salona sağdıçların kolunda geldi. 21 yaşındaki gelin, Erbil'in sanatçı arkadaşı Serdar Ortaç'ın kolunda salona girerken, ünlü şovmenin sağdıçlığını kızı Sezin yaptı.

Televizyon, sinema ve sahnelerin ünlü şovmeni Mehmet Ali Erbil ile sürpriz bir şekilde evlendiği 21 yaşındaki eşi Sedef Erbil'in düğün töreni, önceki akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Rock's Otel'de gerçekleştirildi. Amerikan düğünlerinde sıkça görülen sağdıçlarının kollarında düğün salonuna giren Erbil Çifti, düğün töreni boyunca çevrelerine gülücükler dağıtıp mutluluklarını sergilediler.

KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Emel Sayın, Emel Müftüoğlu, Davut Güloğlu, Derya Baykal, Betina-Cem Hakko, KKTC Başbakanı Derviş Eroğlu, Kanal D Genel Müdürü Faruk Bayhan, Yalçın Menteş, Neco, Osman Yağmurdereli, Abdullah Oğuz, Sibel Savacı, Başak Gürsoy, Erkan Özerman ve Serdar Ortaç gibi ünlü isimlerin katıldığı düğün töreninde, organizasyon bozukluğu nedeniyle kısa bir süre basın mensuplarıyla sorun yaşandı.

Yüzlerce mum arasından Serdar Ortaç'ın kolunda davetlilerin karşısına çıkan Sedef Erbil, Nur Yerlitaş'ın diktiği dekolte gelinliğiyle dikkat çekti. Kızı Sezin'in kolunda düğüne katılan Mehmet Ali Erbil de, esprileriyle davetlileri kahkahaya boğdu. Gecenin dikkat çeken bir başka ismi ise, Sedef Erbil'in annesi İffet Erkuvan'dı. Erkuvan, askılı siyah elbisesiyle oldukça şıktı.

İstanbul Gelişim Orkastrası eşliğinde sürekli dans eden Erbil Çifti, konuklarıyla tek tek ilgilendi. Havai fişek gösterisiyle sona eren düğünde, pastayı birlikte kesti ve birbirlerine yedirdi.

Damadın kankası

Amerikan düğünlerinde görülen gelinin sağdıcın kolunda salona gelmesi, Erbil çiftinin düğününde de uygulandı. 21 yaşındaki Sedef Erbil, düğün salonuna ünlü popçu Serdar Ortaç'ın kolunda girdi.

Denktaş’a düğün pozu

Düğüne katılan KKTC Cumhurbaşkanı Denktaş, yanından hiç ayırmadığı fotoğraf makinesiyle Erbil çiftinin fotoğraflarını çekti.

Cumhurbaşkanı torunu ile dans

Türk Pop Müziği'nin genç sanatçısı Serdar Ortaç, gece boyunca Rauf Denktaş'ın torunu Aydın Denktaş'la ilgilendi ve onunla dans etti. Serdar Ortaç ile Aydın Denktaş arasındaki bu samimi konuşmalar ve danslar, yeni bir aşkın başlangıcı olarak yorumlandı.

Emel Sayın İle

Türk Sanat Müziği'nin ünlü sanatçısı Emel Sayın, Erbil çiftinin düğün töreninin konukları arasındaydı ve gece boyunca dans edip eğlendi.

Annesi ve ağabeyi

Mehmet Ali Erbil'in annesi Yurdagül Hanım, oğlunun dördüncü evliliğini de mutlu bakışlarla izledi. Mehmet Ali Erbil'in ağabeyi Mustafa Erbil, kardeşini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Emel, kızı ile geldi

Konuklar arasında yer alan Emel Müftüoğlu, yakında albümü çıkacak olan kızı Çağrı'yı bir an olsun yalnız bırakmadı.

DÜĞÜNDEN NOTLAR

Düğünden bir gün önce kumar oynayan Mehmet Ali Erbil, yaklaşık 10 bin dolar kazandı. Erbil, ‘‘Sedef bana hem mutluluk hem de şans getirdi’’ dedi.

Mehmet Ali Erbil, düğünde Vakko imzalı damatlık giydi.

Düğüne katılamayan Seda Sayan, Berna Laçin, Sakıp Sabancı ve Sedat Peker, gönderdikleri çiçeklerle çifti kutladı.

Erbil'in kızı Sezin, gece boyunca babası ve cici annesini izledi.

Düğün töreninde, Sedef Erbil'e takı takma yarışı yaşandı. Sedef Erbil'in gelinliği, takılan altınlardan görünmez haldeydi.

Düğün gecesi oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, düğünün bir saat sonraya alınmasına neden oldu. Erbil çifti, derbi maçını odalarında seyrettikten sonra düğüne katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!