Kıbrıs gazisi bakkala gitti, öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Kıbrıs gazisi bakkala gitti, öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2009 16:17

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar beldesinde, bakkala gitmek üzere evden ayrılan ve 2 gün sonra cesedi bir tarlada gömülü bulunan Kıbrıs gazisi İsmail Karadağ'ı öldürdükleri iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

24 Aralıkta “bakkala gidiyorum” diye evden ayrılan ve iki gün sonra Tavşanlık mevkisinde tarlada gömülü cesedi bulunan 55 yaşındaki İsmail Karadağ'ı öldürdükleri iddiasıyla R.G (19) ve H.R.K (19) yakalandı. Cinayetin neden işlendiği konusundaki çalışmalar ve zanlıların sorguları sürüyor.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar beldesinde yaşayan Kıbrıs gazisi 55 yaşındaki İsmail Karadağ, 24 Aralıkta evine gelen misafirlere ikram etmek üzere çay ve çerez almak üzere bisikletine binerek, bakkala gitmiş, uzun süre eve dönmeyen Karadağ'ı arayan ailesi, bisikletini yol kenarında hasarlı halde bulmuştu. Yapılan arama çalışmalarında Karadağ'ın cesedi kayboluşundan 2 gün sonra Çiçekpınar beldesi Yenice Kale yolu, Tavşanlık mevkisinde, yol kenarındaki tarlada gömülü bulunmuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!