Kezzap atan saldırgan aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Kezzap atan saldırgan aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 14:04

Muğla’nın Milas İlçesi’nde okuluna giden Milas İmam Hatip Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki N.D.’nin yüzüne tuzruhu serpip kaçan saldırganın yakalanması için özel ekip oluşturuldu.

Haberin Devamı

Lise 1'inci sınıf öğrencisi N.D., evinden okuluna giderken kimliği belirsiz bir erkek tarafından tuzruhu atıldı. N.D. acı içinde kıvranırken, saldırgan hızla bölgeden uzaklaştı.

N.D.’ye çevredeki evlerden gelen kadınlar yardım etti. Soğuk suyla yüzü yıkanan N.D. 112 Acil Servis ambulansıyla önce 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne ardından da Muğla Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yüzünde ve göz kapaklarında ciddi yanıklar oluşan N.D., müdahale sonrası İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

N.D.’nin yüzüne tuzruhu serpen kişiyi tanımadığını söylerken, polis görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda 1.70 metre boylarında, siyah saçlı ve beyaz tenli saldırganın peşine düştü. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken saldırganın yakalanması için Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel bir ekip oluşturuldu.

Haberin Devamı

Olayın meydana geldiği sırada çevrede bulunanların verdiği eşkale göre çalışmayı sürdürdüklerini belirten Milas İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, “Üzücü bir olay yaşadık. Okuluna gitmek üzere evinden çıkan genç kızımız N.D.'nin yanına yaklaşarak yüzüne tuz ruhu döküp kaçan şahsın yakalanması için özel bir ekip oluşturduk. Ekibimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” dedi.

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen N.D.’nin tedavisi sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!