Kertenkele 64.bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 64.bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 07:37

Kertenkele hayranlarının beklediği 64.bölüm fragmanı yayınlandı. Kertenkele yeni bölümde Baba Kadir son kozunu oynuyor ama işler istediği gibi gitmiyor. Kertenkele ise Semih'in peşindedir. Öte yandan Akıncı'nın kimliğini öğrenen Sokrat harekete geçmiştir. İşte Kertenkele'de bu hafta yaşanacaklar.

Kertenkele dizisinde hem heyecanlı hem de eğlenceli bir bölüm daha. Kertenkele'de bu hafta Sokrat'ı harekete geçiren olaylar gerçekleşiyor. Kertenkele'de Bıçkın Adnan kılığındaki Melis'e ilgi duymaya başlamıştır. İşte Kertenkele'de yaşananlar  


Haberin Devamı

Baba Kadir, Gizem'le Hicabi'yi ayırmak için son kozunu oynamıştır ancak işler hiç de umduğu gibi gelişmeyecektir. Kertenkele, Semih'i yakalayıp suçunu itiraf ettirmek istemektedir, Semih ise yurtdışına kaçma planları yapmaktadır. Bahar, Bıçkın Adnan kılığındaki Melis'e ilgi duymaya başlamıştır. Bahar'dan kurtulmak isteyen Zehra, Bıçkın Adnan'la Bahar'ın arasını yapmak için kolları sıvar ancak işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Azmi ve Tülin evlilik kararı almıştır, bu evliliğe engel olmak isteyen Kara Kemal ve Melis, Tülin'i kaçırmaya karar verirler. Öte yandan Akıncı'nın kimliğini öğrenen Sokrat harekete geçmiştir. Ünsal ise sonunda Kertenkele'yi hiç ummadığı bir anda köşeye kıstırır.

KERTENKELE 64.BÖLÜM FRAGMANI!



KERTENKELE 63. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

KERTENKELE DİZİSİNİN GENEL HİKAYESİ

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!