Kepçe servisi

Güncelleme Tarihi:

Kepçe servisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2007 02:00

Evinin önündeki bulvara adını vermesiyle tanınan Ankara Belediyesi Başkanvekili Seyfi Saltoğlu, oğlunun evini onarmaları için belediye işçilerini ve belediyenin bir kepçesini gönderdi.

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in sağ kolu Başkanvekili Seyfi Saltoğlu’nun Kızılay’da kuyumculuk yapan oğlu Gökhan Saltoğlu’nun oturduğu Keçiören’deki dairesini geçtiğimiz günlerde su bastı. Villa Apartmanı’nın dördüncü katındaki dairedeki su baskını kombiye giden su borusunun patlaması sonucu meydana geldi. Su baskını, dairedeki yer döşemelerinin bozulmasına ve birçok eşyanın kullanılamaz hale gelmesine yol açtı.

BABA İMDADA KOŞTU
/images/100/0x0/55ea1dd0f018fbb8f86c3c6b

Oğlunun dairesindeki hasarı öğrenen baba Seyfi Saltoğlu, belediye işçilerini ve yine belediyeye ait bir kepçeyi apartman önüne gönderdi. İşçiler önce kepçenin yardımıyla ıslanıp bozulan eşyaları aşağı indirdiler. Sonra da yine kepçenin yardımıyla malzemeleri yukarı taşıyarak dairedeki onarımı 2 saat gibi kısa bir sürede gerçekleştirdiler.

SALTOĞLU SAVUNDU

Hürriyet’in, Ankara’da son günlerde yaşanan susuzluk ve su kanallarının patlamasından önce meydana gelen bu olayla ilgili olarak gecikmeli ulaşabildiği Başkanvekili Seyfi Saltoğlu, oğlunun dairesindeki onarıma belediye çalışanlarının gönderilmesinin normal olduğunu söyledi. "Vatandaşa da gönderiyoruz, bundan daha doğal bir şey olamaz" karşılığını veren . Saltoğlu, oğlundan bu onarımın karşılığında para alınıp alınmadığı konusuna açıklık getirmedi.

O hep dillerde
/images/100/0x0/55ea1dd0f018fbb8f86c3c6d

Belediye Başkanvekili Seyfi Saltoğlu, evinin bulunduğu Angora Evleri’ndeki ara caddelere Türk büyüklerinin ismini verirken, sitenin önünden geçen bulvara kendi ismini vermesiyle gündeme gelmişti. Olay Hürriyet Gazetesi’nde "Fatih Cadde O Bulvar" başlığıyla kamuoyuna duyurulurken, Saltoğlu büyük tepki toplamıştı.

Sahte diploma iddiası

Ankara’da "Terzi Seyfi" olarak tanınan Seyfi Saltoğlu’nun lise diplomasını da sahte yollarla elde ettiği iddia edilirken, Hürriyet yazarı Emin Çölaşan da bu konuyu köşesine taşımıştı. Tam 23 yıldır belediye meclis üyeliği yapan Saltoğlu, 13 yıldır da Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Başkanvekilliği görevini yürütüyor. Saltoğlu, ilk iki döneminde ANAP’tan Belediye Meclisi’ne girerken, sonra da sırasıyla Refah, Fazilet ve AKP’den Meclis üyesi oldu.
/images/100/0x0/55ea1dd1f018fbb8f86c3c6f


Vefalı çocuklar

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Seyfi Saltoğlu, billboardlardaki doğum günü kutlamasıyla da gündeme gelmişti. Saltoğlu’nun çocukları İlknur, Hakan ve Gökhan, babalarına sürpriz yaparak Saltoğlu’nun doğum gününü, iki billboarda afiş hazırlayarak kutlamışlardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!