Kendisini terk eden eşi ve sevgilisini bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Kendisini terk eden eşi ve sevgilisini bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2009 11:46

ADANA’da 45 yaşındaki F. B., kendisini terk eden 18 yıllık eşi 43 yaşındaki Hatice B. ile birlikte yaşadığı 50 yaşındaki Mustafa B.’yi bıçakladı. Çıkan kavgada kendisi de başından yaralanan F.B., “Beni öldürüp kanala atacaklardı” dedi.

Haberin Devamı

Hatice B. alkole olan düşkünlüğü nedeniyle sürekli kavga ettiği eşi F. B.’yi terk edip, boşanmadığı halde Mustafa B. ile yaşamaya başladı. Eşini eve dönmeye razı edemeyen F. B., dün yine aşırı alkol aldıktan sonra, eşiyle sevgilisinin kaldığı eve baskın yaptı. Karısını zorla eve götürmek isteyen F. B.’ye saldıran Mustafa B. ile yakınları, başından yaraladı. Başından kan akan F.B. de yanında getirdiği bıçakla eşi ve sevgilisini çeşitli yerlerinden yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, F. B.’yi gözaltına aldı. 2 yaralı ambulansla Adana Numune Hastanesi’ne götürüldü.


Önce Bağlar Polis Merkezi’ne götürülen F. B., tedavisi için Çukurova Devlet Hastanesi’ne götürüldü. F.B. merkezden çıkartılırken, “Mustafa B. karımı kaçırdı. Eve götürmek istedim, bana saldırdılar. Beni öldürüp kanala atacaklardı” diye konuştu.

Haberin Devamı


Tedavilerinin ardından polis merkezine götürülen taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!