Kendisini reddeden komşusunu yakmak istedi

Güncelleme Tarihi:

Kendisini reddeden komşusunu yakmak istedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 12:32

KONYA’da 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Davut D., iddiaya göre komşusu, evli ve 1 çocuk annesi 20 yaşındaki S.P ile birlikte olmak istedi. Genç kadından ret cevabını alan işsiz Davut D., molotof kokteyl ile genç kadının evini yakmaya kalktı.

Haberin Devamı

Olay, saat 03.00 sıralarında Selçuklu İlçesi Akşemseddin Mahallesi'ndeki iki katlı müstakil bir evde meydana geldi. Davut D., iddiaya göre, kamyon şoförü eşi evde olmadığı sırada komşusu S.P.’nin yanına gitti. Davut D., S.P.’ye “Kapıyı aç. Çay içmeye geldim. Seninle birlikte olmak istiyorum” dedi.

Ret cevabını üzerine bu kez de genç kadını cep telefonu ile rahatsız etmeye başladı. O sırada S.P. ile aynı evde yaşayan ve eşi kamyon şoförü olan 40 yaşındaki eltisi Ş.P. uyandı. İki elti pencereden Davut D., gitmesi için uyardı. Uyarının ardından oradan uzaklaşan Davut D., kısa bir süre sonra tekrar geldi. Davut D., elinde bulunan molotof kokteylini S.P.’nin evinin mutfağına attı. Mutfakta bulunan eşyalar alev aldı. İUki kadın durumu itfaiyeye bildirdi. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Olay yerinden kaçan Davut D. de kısa bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Suçlamaları kabul etmeyen Davut D.'nin cep telefonunda yapılan inceleme, S.P.’yi aradığı tesbit edildi. Davut D.'nin yaklaşık bir ay öncede S.P.’nin evinin kömürlüğünü aynı nedenlerle yaktığı da öne sürüldü. Olayın ardından 3 aylık kız bebeği bulunan S.P. ve 3 çocuk annesi eltisi Ş.P., polis merkezine giderek ifade verdi. Soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!