Kendini siper etti kızının hayatını kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Kendini siper etti kızının hayatını kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2006 10:29

Trafik kazasında kendini küçük kızına siper eden anne ağır yaralandı. 2 yaşındaki kızı bu sayede kazadan küçük sıyrıklar ile kurtuldu.

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Toprak Maden İşletmesi yol kavşağında Milas istikametinden Söke istikametine gitmekte olan Mehmet Sezgin'in (21) kullandığı 35 SZ 035 plakalı otomobil ile ana yola çıkış yapmak isteyen Necip Sökeli idaresindeki 48 YA 445 plakalı kamyon ile çarpıştı.
Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Sezgin ile otomobilde yolcu olarak bulunan Levent Yağdı (21), Ece Sezgin (2), Güliz Sezgin (48) ve Ercan Tüfek yaralanarak 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kamyon şoförü Necip Sökeli ise kazadan yara almadan kurtuldu.
/images/100/0x0/55ea94cff018fbb8f88952fc


 KIZININ HAYATINI KURTARDI 

Milas'ta meydana gelen kazada anne Güliz Sezgin kaza sırasında 2 yaşındaki Ece Sezgin'i koruması küçük kızın hayatını kurtardı. Kazanın olduğu sırada Güliz Sezgin 2 yaşındaki kızının yaralanmaması için üzerine kapandı. 2 yaşındaki Ece Sezgin bu sayede kazadan küçük sıyrıklar ile kurtuldu. Kendisini kızına siper yapan anne Güliz Sezgin ise kazada ağır şekilde yaralandı.
75. Yıl Milas Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Güliz Sezgin durumunun ağır olması nedeni ile yaralılardan Ercan Tüfek ile birlikte İzmir'e sevk edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!