Kemersiz facia

Güncelleme Tarihi:

Kemersiz facia
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2014 01:25

Üniversiteli Şule Uğur, kendisi gibi özel ders veren öğretmen arkadaşı Hatice Sezgin’in aracına bindi. Aniden meydana gelen sollama kazasında, araçta bulunan 3 kişi hafif yaralanırken, arka koltukta oturan ve emniyet kemeri takmayan Şule, can verdi.

Haberin Devamı

ANKARA’nın Kazan ilçesinde liseye hazırlanan öğrencilere özel ders veren öğretmen Hatice Sezgin (39), 06 FB 9422 plakalı otomobiline kendisi gibi özel ders veren arkadaşları öğretmen Gamze Özer (24), üniversite öğrencisi Şule Uğur (24) ve Gamze’nin annesi Necla Özer’i (46) de alarak önceki akşam saatlerinde Ankara’ya dönmek üzere yola çıktı.

ÇÖKEN YOLDA KAZA

Sezgin, karayolunun 10’uncu kilometresinde, önünde giden kamyonu sollamak isterken, iddiaya göre yer yer çökme meydana gelen yolda direksiyon kontrolünü yitirince, otomobil takla atarak orta refüje yuvarlandı. Kazayı gören Kızılcahamam Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis ambulans çağırdı. Sezgin ile yanında oturan Gamze Özer, emniyet kemerleri bağlı olduğu için kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Haberin Devamı

ARAÇTAN FIRLADI

Otomobilin arkasında oturan ve emniyet kemerleri bağlı olmayan Gamze Özer’in annesi Necla Özer ise boyun ve yüzünden yaralandı. Necla Özer, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Yine arkada oturan Hacettepe Üniversitesi Matematik Bölümü 5’inci sınıf öğrencisi Şule Uğur otomobilden dışarı fırladı. Beyin travması ve iç kanama geçirmesi nedeniyle Kazan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şule Uğur, kurtarılamadı.

Okul masrafı için özel ders veriyordu

ŞULE’nin üniversiteyi kazanması üzerine ailesinin Ankara’nın Etimesgut ilçesinde ev tuttuğu ve kızları ile birlikte yaşamaya başladıkları belirtildi. Şule’nin de, okul masrafları ve ailesine katkıda bulunabilmek için özel ders verdiği kaydedildi. Şule’nin cenazesi, toprağa verilmek üzere İstanbul’a gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!