Kemal Sunal keşke oğlunu dinleseydi

Güncelleme Tarihi:

Kemal Sunal keşke oğlunu dinleseydi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

SAMSUN'a gitmek üzere bindiği uçakta kalp krizi geçirerek hayata veda eden ünlü sanatçı Kemal Sunal'ın, karayoluyla gitmek için ısrar eden oğlu Ali Sunal'ı dinlemediği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, uçuş korkusu olduğu için yıllardır uçağa binemeyen Kemal Sunal, Samsun'a Balalayka filminin ekibiyle birlikte gitmek istedi. Sunal, oğlu Ali'nin de bu yolculuğa katılarak kendisine arkadaşlık etmesini istedi. Ünlü sanatçı, oğlunun ‘‘Karayoluya gidelim. Yolda bir yerlerde de yemek yeriz’’ önerisini ise ekiple gitmek istediği için geri çevirdi. Ancak yanında oğlu ile tüm film ekibinin bulunması da Kemal Sunal'ın uçuş stresini yenmesini sağlayamadı.

VEKİLDEN UYARI Sunal'ın kalp krizi geçirdiği uçağın yolcularından DSP İstanbul Milletvekili Erol Al, uçakta bazı yolcuların cep telefonlarını kullandıklarını söyledi. Kemal Sunal kalp krizi geçirdiği sırada bazı yolcuların hemen telefonlarını açtığını anlatan Al, ‘‘Bu durum tehlikeli olabilirdi. Hemen hostesi çağırıp uyardım, cep telefonlarının kapatılması için anons yapmalarını rica ettim’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!