Kemal Kılıçdaroğlu Almanya’ya gitti

Güncelleme Tarihi:

Kemal Kılıçdaroğlu Almanya’ya gitti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 13:02

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı temaslarda bulunmak üzere Almanya’ya gitti.

Haberin Devamı

Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya’ya gitmek üzere Ankara’dan Atatürk Havalimanı’na geldi. Uçağının kalkış saatine kadar Kılıçdaroğlu, kısa süre havalimanından ayrıldı. Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Almanya’ya gitmek üzere VIP’e geldi. İşlemlerin ardından Kılıçdaroğlu, saat 11.00 sıralarında Almanya’ya gitti.

CEM ÖZDEMİR İLE ÇALIŞMA KAHVALTISI

Yapılan açıklamada iki günlük Almanya programı kapsamında Kılıçdaroğlu, pazar günü saat 08.30’da Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir’le çalışma kahvaltısında bir araya geleceği duyuruldu.

Programla ilgili şu bilgilere yer verildi:
"Kılıçdaroğlu, kahvaltının ardından sivil toplum kuruluşları temsilcileri, inanç ve kanaat önderleriyle de buluşacak. Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Hıristiyan Demokrat Birliği (CDU) ve Yeşiller’in Eyalet ve Federal Parlamento üyesi milletvekilleri ile Wuppertal ve Essen Belediye Başkanları’yla da öğle yemeği yiyecek. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, aynı gün CHP Köln Derneği Gençlik Kolları ve Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı’nın birlikte düzenlediği “Nazım Hikmet 114 Yaşında” etkinliğine katılmasının ardından Türkiye’ye dönecek."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!