Kemal Ilıcak'ın vasiyeti neydi

Güncelleme Tarihi:

Kemal Ilıcakın vasiyeti neydi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Akşam Gazetesi'nin eski sahibi Mehmet Ali Ilıcak, önceki akşam Beylerbeyi'ndeki yalısında dört yıldır beraber olduğu pop müzik şarkıcısı Meyra'yla (Hümeyra Toparlak) evlendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna'nın kıydığı nikáhta, gelinin şahitliğini DYP Genel Başkanı Tansu Çiller, damadın şahitliğini ise İstanbul eski Anakent Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Tansu Çiller, çıkışta basın mensuplarına bir açıklamada bulundu. Çiller, ‘‘Rahmetli Kemal Ilıcak oğlunun düğününde nikah şahitliğini benim üstlenmemi istemişti. Ben de bu vasiyeti yerine getirdim’’ dedi. Damat Mehmet Ali Ilıcak'ın annesi gazeteci Nazlı Ilıcak ise Tansu Çiller'in bu sözlerine ‘‘Böyle bir vasiyet yok. Rahmetli Kemal böyle bir vasiyette bulunmadı. Ama rahmetliyi bu mutlu günümüzde yanımızda hissediyoruz’’ dedi.

Dün sabah Tansu Çiller, DYP il binasında düzenlediği basın toplantısı sonrasında Nazlı Ilıcak'ın sözlerinin hatırlatılması üzerine ‘‘Öyle bir alınganlığın anlamı yok’’ yorumunu yaptı. Çiller ‘‘Rahmetli Kemal Bey'le bir sohbetimiz sırasında konu Mehmet Ali'ye gelmişti. Bu çocuk da evlense de mürüvvetini görsek, sen de şahitliğini yaparsın demişti. Bu sırada Nazlı Hanım yanımızda yoktu. Bu nedenle o bu sözleri duymadı’’ dedi.

Basın mensuplarının alınmadığı düğüne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Tansu Çiller ve eşi Özer Uçuran Çiller, Elazığ Bağımsız Milletvekili Mehmet Ağar, Fazilet Partisi milletvekilleri Abdullah Gül ve Mehmet Elkatmış, Efe Özal, Zeynep Özal, Sakıp Sabancı, Türkan Sabancı, Cem Uzan, Alara Uzan, Gökhan Çarmıklı, Ayşe Çarmıklı, Esra Çavuşoğlu, Levent Kızıl, Ömer Kızıl, Aslı Üstünkaya, Esra Üstünkaya ve Güler Yiğit gibi politika, iş ve sosyete dünyasından birçok tanınmış isim katıldı.

Bodyguard'la dans

150 kişinin davet edildiği düğünde gelin ve damat, Whitney Houston'un ‘‘Bodyguard’’ şarkısıyla dans etti. Gecenin mönüsünde ise, zeytinyağlı musakka, zeytinyağlı dolma, döner, içli köfte, iki çeşit salata, çiğköfte, baklava, börek ve farklı 3 çeşit tatlı yer aldı. Yaklaşık üç saat kapıda bekleyen basın mensupları ve polislere börek ve tatlı ikram edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!