Kehribar dizisi 9. son bölümde şaşırtan sahne!

Güncelleme Tarihi:

Kehribar dizisi 9. son bölümde şaşırtan sahne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 08:29

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kehribar dün akşam 9. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Kehribar dizisinin son bölümünde Leyla ve Orhan arasında duygusal anlar yaşandı. Kehribar 9. son bölümde izleyemedikleriniz ve dahası haberimizde.

Bu hafta 9. Bölüm ile ekranlara gelen Kehribar dizisinde heyecan doruktaydı.  Kehribar 9. Bölümde büyük bir şok yaşanıyor. Orhan’ın hiç beklemediği bir gelişme yaşanıyor.  Veli malları para karşılığı Musa’ya satıyor. İşte Kehribar 9. Bölüm ile ilgili detaylar…

Haberin Devamı

 

Leyla ve Orhan, aşkla sarılırlar birbirlerine. Orhan, Kemal'in kendi oğlu olduğunu öğrendiğinde bu güne kadar yaşadığı tüm acıları unutur. Yarın yaşanacak kavgaların, düşmanların kin dolu saldırılarının, Leyla ve Kemal'e zarar verebilecek olduğu gerçeği Orhan'ı daha tedbirli davranmaya itecektir. Orhan, Leyla'ya hastalığını anlatır. Leyla için artık tek gerçek vardır.

Orhan'ı iyileştirmek. Bu sırada Bahar da aynı umudun peşinde sürüklenmektedir. İki kız kardeş yine karşı karşıya gelirler. Oğuz Doğu, tüm gücünü ve aklını kullanarak Orhan'ın bozduğu işlerini yoluna koymayı deneyecektir. Musa, Oğuz Doğu ve Orhan Yarımcalı kapışmasını keyifle izler. Bu büyük savaşı kimin kazanacağı bölgede dilden dile konuşulur. Orhan, yardım etmek istediği tüm mazlumları korumaya devam edecek, bir yandan da Leyla'nın ve Kemal'in hayatlarından endişe edecektir. Aşk; zamansız yaşanır. Kehribar, Orhan ve Leyla'nın aşkının zamansızlığının ispatı gibidir. Leyla ve Orhan'ın aşkının hikayesi, dünya durdukça, aşıklar sabırla acı çektikçe; güzelleşir ve dilden dile anlatılan bir hikayeye dönüşür

Haberin Devamı

KEHRİBAR 9. BÖLÜM İZLE

 KEHRİBAR 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 1

KEHRİBAR 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 2

HAKAN URAL KEHRİBAR'DA

Sevilen dizi Kehribar'a Hakan Ural "Oğuz Doğu" karakteriyle dahil oldu. Uzun zamandır TV projesinde yer almayan oyuncu, kısa süre içerisinde izleyicinin büyük beğenisini kazanmış başarılı bir projeye dahil olmaktan dolayı mutlu ve keyifli olduğunu dile getirdi.

Kehribar dizisi 9. son bölümde şaşırtan sahne

Kehribar dizisi 9. son bölümde şaşırtan sahne

8. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Orhan Yarımcalı efsanesi, İstanbul'daki büyüklerin gözüne batmaya başlar. Daha fazla büyümesine engel olmak isterler. Bu sırada Orhan, ailesi ve Leyla ile uğraşmaktadır. Orhan, oğlu olduğunu bilmediği Kemal'in yardımı ile yol arkadaşlarını kurtarmayı başarır. Musa öldürdüğünü sandığı adamları karşısında gördüğünde, nasıl kurtulduklarını araştıracaktır. Kemal, olan olaylar nedeniyle kendini suçlayacaktır; Orhan Kemal'i karanlığın içinden çekip çıkarır. Adile, Veli ve Sanem'in sırrını öğrenecektir. Orhan, babasının nasıl öldürüldüğünden hala habersizdir. Oğuz Doğu ise işlerini yerinden takip etmek için bölgeye gelecek ve karşısında Orhan'ı bulacaktır. Polis Yıldırım ile ilgili gerçekler yavaş yavaş su üstüne çıkmaya başlar. Murat Hoca, tüm bilgisi ve görgüsü ile Orhan'a destek olur. Orhan, tek aşkı Leyla'nın kendisinden sakladığı gerçekleri öğrenecek ve zor bir karar vermek durumunda kalacak. Orhan Yarımcalı, ailesini bir arada tutmaya çalışırken, adaleti, mazlumun yanında direnmesi ile ağızdan ağıza konuşulmaya, hikayesi anlatılmaya devam edecek.

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Gürkan Uygun - Orhan Yarımcalı
Yirmi yıl acı vatanda, Almanya'da hasretlik çekmiş. Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden bir adamken; memlekete dönmüş, namlı bir kabadayı olmuştur. 

Leyla Bozoğlu -  Ayça Varlıer
'Yarımcalı' efsanesinin her anınaşahit olmuş, Orhan'ı her an kalbinde taşıyan,
dünyalar güzeli bir kadındır. 18 yaşındayken aşık olduğu Orhan, onun her şeyidir. Evlenmelerine izin
vermeyen babasına karşı durup Orhan'la kaçmaya karar verir. Leyla, güçlüdür.

Necip Memili - Musa Bozoğlu
Aksak MUSA. 20 yaşında kız kardeşini kaçırmak isteyen Orhan Yarımcalı ile girdiği kavgada, kendi
bıçağı ile kasığından yaralanır. Sevgisizdir. Kız kardeşinin başkası ile kaçıp gidecek kadar aşık
olmasını anlamaz, anlayamaz. Bıçak darbesi sinirlerini ve damar yollarını koparmıştır.
Musa'nın sağ ayağı topal kalır.

Özge Özder - Adile Genştald Yarımcalı
Adile, saldırgandır. 17 yaşından beri Almanya sokaklarında yaşamıştır. Sokak jargonunu ve hayatın acımasızlığını bilir. Yıllarca kendi ayakları üzerimde durmuş, hırsı ve azmi ile hayatta kalmayı başarmıştır. Kırgındır. Genç yaşta evlenmiştir. Oğlu Kaan, ilk evliliğindendir.

Haberin Devamı

Aslıhan Güner - Bahar Bozoğlu

Bahar, liseyi Mudanya Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Üniversite sınavında İstanbul Üniversitesi Ziraat mühendisliğini kazanır. Okulu derece ile bitirir. Baba evine geri dönmek istemese de Yavuz'un baskısı ile memleketine geri dönüp, Bozoğlu ailesinin topraklarının yönetiminin başına geçirilir.

Fırat Altunmeşe - Kemal Bozoğlu

Kemal, daha doğduğunda alnına yazılmış olan 'intikam' hikayesinin peşinde savrulup duracak.
Dedesi ile dayısının yetiştirmesi olduğu için, ailesinin can düşmanı 'Yarımcalılar' ile bir yandan savaşırken, bir yandan da ilk ve tek aşkı Meltem Yarımcalı ile hayatını kurmaya çalışır.

KÜNYE
Yapımcı : Süreç Film
Yönetmen : Yıldız Hülya Bilban
Senaryo : Sinan Tuzcu ve Ali Aydın
Oyuncular : Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı)

Haberin Devamı

GENEL HİKAYE 

Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor.


Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar… Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar. Çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!